Chelsea nog steeds geïnteresseerd in Osimhen – Romano

Chelsea nog steeds geïnteresseerd in Osimhen - Romano

Chelsea are still interested in Nigeria international Victor Osimhen, Complete sports.com reports.

The Blues held talks with Osimhen’s representatives in the final days of the summer transfer window.

The Premier League giants were however unable to sign the Nigeria international due to his high wage demands.

Read Also:Saudi League: Troost-Ekong On Target In Al-Khaloood’s Loss To Al-Hilal

The striker instead moved to Turkish Super Lig champions Galatasaray on a season-long loan deal from Napoli.

According to transfer expert, Fabrizio Romano, Chelsea remain interested in the powerful striker.

“Nothing is happening now regarding Osimhen. Chelsea’s interest remains, and they still admire the player, but there are no ongoing negotiations,” Romano said in his latest Daily Briefing.

” It would also be disrespectful to Galatasaray, who invested significantly to secure him on loan.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Volgens geruchten en bronnen binnen de voetbalwereld blijft Chelsea geïnteresseerd in de Nigeriaanse spits Victor Osimhen. De 22-jarige aanvaller, die momenteel speelt voor Napoli in de Serie A, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld.

Chelsea heeft al eerder interesse getoond in Osimhen, maar slaagde er niet in om hem te contracteren voordat hij naar Napoli verhuisde vanuit Lille in 2020. Nu lijkt het erop dat de Londense club opnieuw een poging wil wagen om de getalenteerde spits naar Stamford Bridge te halen.

Fabrizio Romano, een gerenommeerde transferexpert en journalist, heeft bevestigd dat Chelsea nog steeds geïnteresseerd is in Osimhen. De club zou op zoek zijn naar versterkingen voor de aanvalslinie en ziet in de Nigeriaanse international een goede aanwinst.

Osimhen heeft laten zien dat hij een doelpuntenmaker is en beschikt over snelheid, kracht en technische vaardigheden die hem tot een gevaarlijke aanvaller maken. Hij heeft ook ervaring op het hoogste niveau, zowel in de Serie A als in internationale competities.

Het is echter nog niet duidelijk of Napoli bereid is om Osimhen te laten gaan, aangezien hij een belangrijke speler is voor de Italiaanse club. Chelsea zal mogelijk een aanzienlijk bedrag moeten betalen om de spits los te weken, maar met hun financiële mogelijkheden lijkt dat geen onoverkomelijk obstakel te zijn.

Het is afwachten hoe deze transferontwikkeling zich zal ontvouwen, maar het is duidelijk dat Chelsea serieus geïnteresseerd is in het aantrekken van Victor Osimhen. Fans van de club zullen ongetwijfeld hopen dat de deal uiteindelijk tot stand komt en dat de Nigeriaanse spits hun aanvalslinie kan versterken.

Ik sta open om in de toekomst bij uw team aan te sluiten - Musiala Previous post Ik sta open om in de toekomst bij uw team aan te sluiten – Musiala
Dessers helpt Rangers om Hibernian te verslaan en winnende reeks voort te zetten. Next post Dessers helpt Rangers om Hibernian te verslaan en winnende reeks voort te zetten.