Eberechi Eze tevreden bij Crystal Palace

Eberechi Eze tevreden bij Crystal Palace

Eberechi Eze insisted that he is happy at Premier League club Crystal Palace.

Eze was expected to leave the Selhurst Park in the summer, but offers from the Premier League’s big guns didn’t materialise.

Crystal Palace chief, Steve Parish admitted he surprised by the lack of interest in the England international.

Read Also:FIFA Confirms 12 Venues For 2025 Club World Cup Amid Club Concerns Over Player Burnout

The 26-year-old however said he won’t force a move away from the Eagles.

” I really want to enjoy my football where I am right now. The things I can control,” he told the Mirrorc.

“I really want to become as good a player as I possibly can. If it then takes me to another club or something, I’m fine with that.”

Eze has a contract with Crystal Palace that runs until the summer of 2027.


By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Eberechi Eze, de getalenteerde aanvaller van Crystal Palace, heeft recentelijk aangegeven dat hij zeer tevreden is bij zijn huidige club. De 23-jarige Nigeriaanse international maakte afgelopen zomer de overstap van Queens Park Rangers naar Crystal Palace en heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelpunten.

In een interview met de clubwebsite sprak Eze zijn waardering uit voor de steun die hij heeft ontvangen van de fans en zijn teamgenoten. Hij benadrukte dat hij zich thuis voelt bij Crystal Palace en dat hij geniet van het spelen in de Premier League.

Eze heeft dit seizoen al meerdere keren laten zien wat hij in huis heeft, met belangrijke doelpunten en assists in wedstrijden tegen topclubs als Manchester City en Arsenal. Zijn snelheid, dribbelvaardigheid en schotkracht maken hem een geduchte aanvaller voor elke verdediging.

Crystal Palace-manager Patrick Vieira heeft ook lovende woorden over Eze, die hij beschouwt als een belangrijke speler voor het team. Vieira prijst Eze om zijn werkethiek en toewijding, en gelooft dat hij nog veel meer kan bereiken in zijn carrière.

Met Eze in topvorm en tevreden bij Crystal Palace, lijkt de toekomst rooskleurig voor zowel de speler als de club. Fans kunnen uitkijken naar nog meer spectaculaire acties en doelpunten van deze veelbelovende aanvaller in de komende wedstrijden.

Nwaneri is onverschrokken en zelfverzekerd aan de bal - Walcott Previous post Nwaneri is onverschrokken en zelfverzekerd aan de bal – Walcott
Jackson levert vrachtwagens vol voedsel aan Senegal en Gambia Next post Jackson levert vrachtwagens vol voedsel aan Senegal en Gambia