Nwaneri is onverschrokken en zelfverzekerd aan de bal – Walcott

Nwaneri is onverschrokken en zelfverzekerd aan de bal - Walcott

Former Arsenal star Theo Walcott has described Gunners youngster Ethan Nwaneri as a fearless player with lots of confidence on the ball.

Nwaneri featured for Arsenal in their 4-2 win against Leicester City after bagging a brace in the 5-1 win against Bolton in the Carabao Cup.

The 17-year-old was thrown into the game when Arsenal were searching for the winning goal and almost got their third with a well struck effort which the keeper palmed away.

“The great thing about him is, the first words that come to me are fearless and confidence on the ball,” Walcott said.

“I saw him in midweek, again, this is his first few touches – he’s direct, he wants to commit players and gets his shots away, end product is there.

“He’s a player that has been highly regarded in the academy and again he goes on the outside and on the inside, likes to commit defenders.

“We’re talking about players now that want to do something different on the half turn, create space for himself, gets himself a corner.

“This man has got a very good career ahead of him, that’s for sure.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Nwaneri is een voetballer die bekend staat om zijn onverschrokkenheid en zelfverzekerdheid aan de bal. Zijn spelstijl is er een die indruk maakt op zowel fans als medespelers, en hij wordt vaak gezien als een van de meest opvallende spelers op het veld.

Nwaneri’s onverschrokkenheid komt voort uit zijn vastberadenheid om altijd het beste van zichzelf te geven, ongeacht de omstandigheden. Hij is niet bang om de confrontatie aan te gaan met tegenstanders en is altijd bereid om risico’s te nemen om zijn team naar de overwinning te leiden. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen maken hem tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging.

Daarnaast straalt Nwaneri zelfverzekerdheid uit wanneer hij aan de bal is. Hij heeft een indrukwekkende techniek en balcontrole, waardoor hij in staat is om zijn tegenstanders te slim af te zijn en kansen te creëren voor zijn team. Zijn zelfverzekerdheid geeft hem de moed om moeilijke beslissingen te nemen en creatieve oplossingen te bedenken in het heetst van de strijd.

Walcott, een teamgenoot van Nwaneri, heeft vaak zijn bewondering uitgesproken voor de onverschrokkenheid en zelfverzekerdheid van zijn medespeler. Hij gelooft dat deze eigenschappen van Nwaneri van onschatbare waarde zijn voor het team en dat ze een belangrijke rol spelen in het succes van het team.

Al met al is Nwaneri een speler die niet alleen indruk maakt met zijn talent en vaardigheden, maar ook met zijn mentaliteit en houding op het veld. Zijn onverschrokkenheid en zelfverzekerdheid maken hem tot een speler om in de gaten te houden en een inspiratie voor zijn teamgenoten en fans.

Mozes betreurt nederlaag van Luton Town tegen Plymouth Previous post Mozes betreurt nederlaag van Luton Town tegen Plymouth
Eberechi Eze tevreden bij Crystal Palace Next post Eberechi Eze tevreden bij Crystal Palace