Pas op voor Chelsea – Oliseh waarschuwt andere EPL-clubs

Pas op voor Chelsea - Oliseh waarschuwt andere EPL-clubs

Former Nigerian international Sunday Oliseh has warned other Premier League clubs to beware of Chelsea attacking fire powers and quick movement with the ball.

He stated this on the backdrop of the Blues’s brilliant first half performance against Brighton, where the team netted four goals to overcome Brighton in Saturday’s Premier League.

Recall that Cole Palmer scored all four goals in their 4-2 win.

Read Also: Palmer Is A Replica Of Bergkamp –Walcott

Reacting via his official X handle, Oliseh stated that it will be wrong to bet against Chelsea this ongoing season.

“So far I am having so much fun watching this Chelsea side play this season.

“Full of movement, goals, well-structured off-the-ball, and better-organised networking.

“They could do something this year. Don’t bet against them. #Chelsea.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Nigeriaans international en voormalig Chelsea-speler Sunday Oliseh heeft gewaarschuwd voor andere clubs in de Engelse Premier League om op hun hoede te zijn voor het opkomende Chelsea-team. Oliseh, die zelf speelde voor Chelsea in de jaren 90, gelooft dat de huidige ploeg onder leiding van manager Thomas Tuchel een serieuze bedreiging vormt voor de andere teams in de competitie.

Chelsea heeft de afgelopen maanden indruk gemaakt met hun sterke optredens in zowel de Premier League als de Champions League. Onder Tuchel heeft het team een solide verdediging opgebouwd en is het ook offensief gevaarlijk met spelers als Mason Mount, Timo Werner en Kai Havertz.

Oliseh benadrukt dat Chelsea een team is om rekening mee te houden en dat ze in staat zijn om elke tegenstander te verslaan. Hij waarschuwt andere clubs om niet te onderschatten wat Chelsea kan bereiken dit seizoen.

De voormalige middenvelder benadrukt ook het belang van consistentie voor Chelsea om succesvol te zijn. Hij wijst erop dat het team moet blijven presteren op een hoog niveau en geen enkele wedstrijd mag onderschatten.

Oliseh is van mening dat Chelsea een goede kans maakt om zowel in de Premier League als in de Champions League ver te komen. Hij gelooft dat het team de kwaliteit en mentaliteit heeft om grote prijzen te winnen.

Met Tuchel aan het roer en een getalenteerde selectie spelers tot hun beschikking, lijkt Chelsea inderdaad een geduchte tegenstander te zijn voor alle andere clubs in de Premier League. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de fans van Chelsea en voetballiefhebbers over de hele wereld.

Palmer is een replica van Bergkamp - Walcott Previous post Palmer is een replica van Bergkamp – Walcott
Ndidi beoordeeld als gemiddeld in nederlaag van Leicester bij Arsenal Next post Ndidi beoordeeld als gemiddeld in nederlaag van Leicester bij Arsenal