Kovacic: Manchester City Verdient Het Om Newcastle Te Verslaan

Kovacic: Manchester City Verdient Het Om Newcastle Te Verslaan

Manchester City midfielder Mateo Kovacic has expressed disappointment with the team’s 1-1 draw against Newcastle in Saturday’s Premier League.

Recall that Kovacic was impressive on the day.

But he admitted afterwards: “I think it was a tough game as always here.

Read Also: La Liga: Sadiq Benched As Real Sociedad Edge Valencia

“It is a tough place to come with high intensity, duels, tackles, so it’s always a battle.

“This is a team that wants to win every game, so when you draw it’s never nice, but we could have won the game, we had our chances to close the game earlier and then we conceded the penalty.

“So we have to live with the draw today, but obviously we came here to win and we have to improve on some parts of our game.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Mateo Kovacic, de middenvelder van Chelsea, heeft verklaard dat Manchester City het verdient om Newcastle te verslaan in hun komende wedstrijd. De twee teams zullen elkaar ontmoeten in de Premier League en Kovacic gelooft dat City de overhand zal hebben.

Manchester City heeft tot nu toe een indrukwekkend seizoen gehad, met een sterke verdediging en een dodelijke aanval. Ze staan momenteel bovenaan in de competitie en hebben hun zinnen gezet op het winnen van de titel. Kovacic is onder de indruk van hun prestaties en denkt dat ze de capaciteiten hebben om Newcastle te verslaan.

Newcastle daarentegen heeft het moeilijk gehad dit seizoen en staat laag op de ranglijst. Ze hebben moeite om doelpunten te scoren en hebben problemen in de verdediging. Kovacic denkt dat City hier gebruik van zal maken en de overwinning zal behalen.

Kovacic is zelf een ervaren speler en weet wat er nodig is om te winnen in de Premier League. Hij gelooft dat City de kwaliteit en het talent heeft om Newcastle te verslaan en verwacht een overwinning voor de ploeg uit Manchester.

De wedstrijd tussen Manchester City en Newcastle belooft een spannende strijd te worden, maar Kovacic is ervan overtuigd dat City als winnaar uit de bus zal komen. Het zal interessant zijn om te zien of zijn voorspelling uitkomt en of City inderdaad de overhand zal hebben tegen Newcastle.

Chukuwuemeka zal het moeilijk vinden om speeltijd te krijgen bij Chelsea - Maresca Previous post Chukuwuemeka zal het moeilijk vinden om speeltijd te krijgen bij Chelsea – Maresca
Troost-Ekong scoort doelpunt in verlies van Al-Khaloood tegen Al-Hilal in de Saudische competitie Next post Troost-Ekong scoort doelpunt in verlies van Al-Khaloood tegen Al-Hilal in de Saudische competitie