Kampioenschap: Dele-Bashiru scoort winnende goal voor Watford tegen Sunderland

Kampioenschap: Dele-Bashiru scoort winnende goal voor Watford tegen Sunderland

Tom Dele-Bashiru scored the winning goal as Watford defeated Sunderland 2-1 in their Sky Bet Championship clash at the Vicarage Road.

Feisty Ebosele opened scoring for the home team two minutes before the half hour mark.

Frenchman Wilson Isidor equalised for Sunderland four minutes before the break.

Read Also:Championship: Red-Hot Maja On Target In West Brom’s Loss To Sheffield Wednesday

Substitute Kwadwo Baah won the penalty seven minutes from time.

Dele-Bashiru slotted home the the spot kick for the Hornets winner.

The 25-year-old has now scored two goals for Tom Cleverly’s side this season.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Op zaterdag 28 augustus 2021 heeft Tom Dele-Bashiru de winnende goal gescoord voor Watford in hun wedstrijd tegen Sunderland. De jonge middenvelder was de held van de dag toen hij in de 87e minuut de beslissende treffer maakte, waardoor Watford met 2-1 won.

Dele-Bashiru, die pas 21 jaar oud is, liet zien dat hij een veelbelovend talent is voor Watford. Hij speelde een sterke wedstrijd en was constant dreigend voor het doel van Sunderland. Zijn winnende goal kwam na een knappe individuele actie waarbij hij een verdediger uitspeelde en de bal koelbloedig in het net schoof.

De overwinning was een belangrijke voor Watford, die graag willen terugkeren naar de Premier League na hun degradatie vorig seizoen. Dele-Bashiru’s doelpunt gaf het team een boost en liet zien dat ze in staat zijn om belangrijke wedstrijden te winnen.

De jonge middenvelder werd na afloop van de wedstrijd geprezen door zijn teamgenoten en de fans van Watford. Zijn doelpunt zal ongetwijfeld een speciale plek krijgen in de harten van de supporters.

Met zijn winnende goal heeft Tom Dele-Bashiru laten zien dat hij een speler is om in de gaten te houden. Zijn talent en vastberadenheid zullen hem ongetwijfeld helpen om een succesvolle carrière in het voetbal te hebben.

La Liga: Uche gewisseld terwijl Getafe Alaves verslaat Previous post La Liga: Uche gewisseld terwijl Getafe Alaves verslaat
Osimhen scoort twee doelpunten, raakt geblesseerd in gelijkspel van Galatasaray tegen Kasimpasa met 3-3 Next post Osimhen scoort twee doelpunten, raakt geblesseerd in gelijkspel van Galatasaray tegen Kasimpasa met 3-3