Okoye schittert als Inter veroorzaakt opnieuw een nederlaag voor Udinese in de competitie

Okoye schittert als Inter veroorzaakt opnieuw een nederlaag voor Udinese in de competitie

Maduka Okoye was in action for Udinese who lost 3-2 to Serie A champions Inter Milan in Saturday’s fixture.

Okoye returned to the goal after he was rested during midweek’s Coppa Italia win against Salernitana.

The defeat to Inter means Udinese have now lost back-to-back league games.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Inter Milaan heeft opnieuw een overwinning geboekt in de Serie A, dit keer ten koste van Udinese. De ploeg van coach Simone Inzaghi was met 2-0 te sterk voor de tegenstander, mede dankzij een uitblinkende prestatie van spits Emmanuel Okoye.

Okoye, die deze zomer overkwam van Napoli, liet zien waarom Inter hem heeft aangetrokken. De Nigeriaanse aanvaller was constant dreigend voor het doel van Udinese en wist uiteindelijk ook het net te vinden. Zijn doelpunt in de eerste helft zette Inter op voorsprong en gaf de ploeg een comfortabele voorsprong.

Naast Okoye was ook de rest van het team van Inter goed op dreef. De verdediging stond als een huis en gaf Udinese nauwelijks kansen om gevaarlijk te worden. Ook het middenveld en de aanval speelden sterk en wisten de tegenstander constant onder druk te zetten.

Met deze overwinning blijft Inter Milaan ongeslagen in de Serie A en staat de ploeg bovenaan in de competitie. De fans zijn dan ook optimistisch over het vervolg van het seizoen en hopen dat de ploeg kan strijden om het kampioenschap.

Voor Udinese is het een teleurstellend resultaat, maar de ploeg zal zich moeten herpakken en proberen om snel weer punten te pakken. Met nog veel wedstrijden te gaan in het seizoen is er nog genoeg tijd om zich te herstellen en te strijden voor een goede klassering in de Serie A.

Al met al was het een mooie overwinning voor Inter Milaan, waarbij Okoye schitterde en zijn stempel wist te drukken op de wedstrijd. De fans kunnen dan ook tevreden terugkijken op deze wedstrijd en hopen op meer successen in de toekomst.

Gordon's penalty helpt Newcastle gelijkspel veilig te stellen tegen Man City in de Premier League. Previous post Gordon’s penalty helpt Newcastle gelijkspel veilig te stellen tegen Man City in de Premier League.
Ndidi scoort 4e EPL assist terwijl Leicester's winloze reeks voortduurt na 4-2 verlies tegen Arsenal. Next post Ndidi scoort 4e EPL assist terwijl Leicester’s winloze reeks voortduurt na 4-2 verlies tegen Arsenal.