Brazilië Coach: Neymar Heeft Tijd Nodig Om Volledig Te Herstellen Van Blessure

Brazilië Coach: Neymar Heeft Tijd Nodig Om Volledig Te Herstellen Van Blessure

Brazil coach Dorival Junior has reiterated that Neymar will not be rushed from injury to play for the Seleção ahead of the 2026 FIFA World Cup qualifiers.

Recall that the former Paris Saint-Germain star ruptured his meniscus and anterior cruciate ligament while on international duty last October.

Read Also: Real Madrid Will Be Out For Revenge In Derby Against Atletico Madrid –Guti

Reacting after his omission from the squad that will face Chile in Santiago on October 10 before a home qualifier against Peru five days later in Brasilia, Dorival stated that Neymar has to be confident and fully recovered.

“We know how important he is… We’re waiting for him; we need to be patient. It doesn’t matter if he doesn’t return in October, November, or just in February,” Dorival said on Friday.

“He has to be confident and fully recovered.”

.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Neymar, de bekende Braziliaanse voetballer, heeft de afgelopen maanden te maken gehad met een blessure die hem heeft belemmerd in zijn spel. De coach van het Braziliaanse nationale team heeft aangegeven dat Neymar meer tijd nodig heeft om volledig te herstellen van deze blessure.

Neymar liep de blessure op tijdens een wedstrijd en heeft sindsdien niet op volle kracht kunnen spelen. De blessure heeft hem parten gespeeld en heeft ervoor gezorgd dat hij niet op zijn gebruikelijke niveau kon presteren. Dit is uiteraard teleurstellend voor zowel Neymar zelf als voor zijn fans en het Braziliaanse nationale team.

De coach van Brazilië heeft aangegeven dat het belangrijk is om Neymar de tijd te geven die hij nodig heeft om volledig te herstellen. Het is van groot belang dat hij niet overhaast weer aan de slag gaat en risico loopt op verdere blessures. Het is belangrijk dat hij de tijd neemt om volledig te herstellen en weer op zijn oude niveau kan spelen.

Neymar is een belangrijke speler voor het Braziliaanse nationale team en het is van groot belang dat hij fit en in vorm is voor belangrijke wedstrijden. Het is dan ook begrijpelijk dat de coach ervoor kiest om hem de tijd te geven die hij nodig heeft om volledig te herstellen.

Hopelijk zal Neymar snel weer fit zijn en zijn gebruikelijke niveau kunnen bereiken. Zijn fans kijken er naar uit om hem weer in actie te zien en zijn magische voetbalkunsten te bewonderen. Tot die tijd is het belangrijk dat hij de tijd neemt om volledig te herstellen, zodat hij weer op volle kracht kan spelen en zijn team kan helpen bij het behalen van overwinningen.

Real Madrid zal uit zijn op wraak in derby tegen Atletico Madrid - Guti Previous post Real Madrid zal uit zijn op wraak in derby tegen Atletico Madrid – Guti
Iheanacho nog steeds aanpassen bij Sevilla - Pimienta Next post Iheanacho nog steeds aanpassen bij Sevilla – Pimienta