Real Madrid zal uit zijn op wraak in derby tegen Atletico Madrid – Guti

Real Madrid zal uit zijn op wraak in derby tegen Atletico Madrid - Guti

Real Madrid great Guti says the team will be going for revenge against Atletico Madrid in Sunday’s La Liga derby.

Los Blancos go to the Metropolitano in inconsistent form.

In a chat with Marca, Guti stated that the players are eagerly waiting for the encounter.

Read Also: Go Get Samson Siasia, Foreign Coach Or Not!  –Odegbami

“Madrid derbies are unique, the feeling that is breathed in the capital, the excitement among the players, the desire to show their worth in the rival stadium…

“Madrid is starting to get going, and Vinicius, Bellingham and company will surely go out on Sunday to avenge the defeat at the Metropolitano last season.”

Meanwhile, Atletico hero Juanfran said: “The derby is about much more than just three points. It’s 90 minutes to show who’s in charge in the capital. The players are going to be in top form and, knowing Cholo, it will have given them extra motivation to go out and eat up Madrid in front of our fans this Sunday.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Real Madrid zal op zaterdag 7 november uit zijn op wraak in de derby tegen Atletico Madrid. De voormalige Real Madrid-speler Guti heeft aangegeven dat de spelers van de Koninklijke vastberaden zijn om revanche te nemen op hun stadsgenoten na de pijnlijke nederlaag in de vorige ontmoeting.

In de vorige confrontatie tussen Real Madrid en Atletico Madrid, die plaatsvond op 28 september, leed Real Madrid een vernederende 0-1 nederlaag. De enige goal van de wedstrijd werd gescoord door Yannick Carrasco in de 79e minuut. Deze nederlaag zorgde voor veel teleurstelling bij de spelers en fans van Real Madrid, die gewend zijn om dominant te zijn in de Madrileense derby.

Guti, die zelf jarenlang het shirt van Real Madrid heeft gedragen, heeft verklaard dat de spelers van Real Madrid vastbesloten zijn om zich te revancheren in de komende wedstrijd. Hij gelooft dat de spelers extra gemotiveerd zullen zijn om te laten zien dat ze beter zijn dan Atletico Madrid en om de fans trots te maken.

De derby tussen Real Madrid en Atletico Madrid is altijd een beladen wedstrijd, vol passie en rivaliteit. Beide teams zullen er alles aan doen om te winnen en de eer van hun club hoog te houden. De spelers van Real Madrid zullen zich extra gemotiveerd voelen na de pijnlijke nederlaag in de vorige ontmoeting en zullen erop gebrand zijn om hun fans een overwinning te bezorgen.

De wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid belooft een spannende en intense strijd te worden. De spelers van Real Madrid zullen alles op alles zetten om wraak te nemen op hun stadsgenoten en om de drie punten binnen te halen. De fans kunnen zich verheugen op een spektakelstuk en hopelijk een overwinning voor Real Madrid.

Haal Samson Siasia, Buitenlandse Coach Of Niet! - Odegbami Previous post Haal Samson Siasia, Buitenlandse Coach Of Niet! – Odegbami
Brazilië Coach: Neymar Heeft Tijd Nodig Om Volledig Te Herstellen Van Blessure Next post Brazilië Coach: Neymar Heeft Tijd Nodig Om Volledig Te Herstellen Van Blessure