De Bruyne zal de wedstrijd tegen Newcastle missen – Guardiola

De Bruyne zal de wedstrijd tegen Newcastle missen - Guardiola

Manchester City manager Pep Guardiola has confirmed that Kevin De Bruyne will miss Saturday’s Premier League clash against Newcastle United.

Recall that the playmaker was forced off during their 0-0 draw with Inter Milan in the Champions League last midweek.

The Belgian is not available for selection due to injury, but Guardiola is hopeful that he will be able to feature before the October internationals.

Read Also: 6 Reasons Eguavoen Deserves Permanent Super Eagles Head Coach Job

“No (he is not ready to play),” Guardiola said to reporters on Friday.

“Maybe before the international break (he will be available again).”

City will also be without key midfielder Rodri for the whole season, as he has an ACL injury.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester City zal het moeten stellen zonder sterspeler Kevin De Bruyne in de komende wedstrijd tegen Newcastle United. De Belgische middenvelder zal naar verwachting niet beschikbaar zijn vanwege een blessure, zo heeft manager Pep Guardiola bevestigd.

De Bruyne liep de blessure op tijdens de recente wedstrijd tegen Aston Villa, waar hij vroegtijdig werd gewisseld. Guardiola gaf aan dat de blessure niet ernstig lijkt te zijn, maar dat het beter is om voorzichtig te zijn en hem rust te gunnen om volledig te herstellen.

Het gemis van De Bruyne zal een grote tegenvaller zijn voor Manchester City, aangezien hij een van de belangrijkste spelers is in het team. Zijn creativiteit, passing en scorend vermogen hebben een cruciale rol gespeeld in het succes van de ploeg dit seizoen.

Guardiola zal nu moeten nadenken over hoe hij het gemis van De Bruyne kan opvangen en welke spelers hij kan opstellen om zijn afwezigheid te compenseren. Mogelijk zal hij kiezen voor een andere tactiek of formatie om het gebrek aan creativiteit in het middenveld op te vangen.

Desondanks blijft Manchester City favoriet voor de wedstrijd tegen Newcastle United, gezien hun sterke vorm en positie aan de top van de Premier League. Guardiola zal er alles aan doen om zijn team goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze de drie punten pakken, zelfs zonder De Bruyne in de basisopstelling.

Het is nog onduidelijk hoelang De Bruyne precies uit de roulatie zal zijn, maar Guardiola zal ongetwijfeld hopen dat hij snel weer fit is en terug kan keren op het veld om zijn team te versterken. In de tussentijd zullen de andere spelers van Manchester City moeten opstaan en laten zien dat ze ook zonder De Bruyne kunnen presteren.

Exploring Carter's History with the Raptors: A Timeline | Globalnews.ca Previous post Exploring Carter’s History with the Raptors: A Timeline | Globalnews.ca
Chelsea-verdediger Adarabioyo heeft zijn internationale toekomst nog niet besloten. Next post Chelsea-verdediger Adarabioyo heeft zijn internationale toekomst nog niet besloten.