Europa League: Osayi-Samuel krijgt rode kaart in thuisoverwinning van Fenerbahce

Europa League: Osayi-Samuel krijgt rode kaart in thuisoverwinning van Fenerbahce

It was either best of return from injury for Bright Osayi-Samuel, as he was sent off in Fenerbahce’s 2-1 win against Union SG in their first game in the Europa League on Thursday.

Osayi-Samuel had been out since August after suffering injury, which saw him miss the last international break with the Super Eagles.

Caglar Soyunku opened the scoring for Fenerbahce in the 26th minute then Union SG was reduced to 10 men after Kevin Mac Allister was shown a straight red card on 74 minutes.

With eight minutes left an own goal by Christian Burgess put Fenerbahce 2-0 ahead.

In the 90th minute Osayi-Samuel, who received a yellow card on 87 minutes was then shown his second yellow card on 90 minutes.

Union SG had the chance to reduce the deficit on 92 minutes but Franjo Ivanovic missed his penalty.

But in the 93rd minute Union SG pulled a goal back through Ross Sykes

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Europa League-wedstrijd tussen Fenerbahce en Slavia Praag kreeg Bright Osayi-Samuel een rode kaart in de thuisoverwinning van Fenerbahce. De Turkse club wist met 2-0 te winnen, maar de rode kaart voor Osayi-Samuel zorgde voor de nodige opschudding.

Osayi-Samuel, die in de zomer van Queens Park Rangers naar Fenerbahce verhuisde, kreeg zijn tweede gele kaart in de 75e minuut van de wedstrijd. De aanvaller werd bestraft voor een harde tackle op een tegenstander, waardoor hij het veld moest verlaten en Fenerbahce met tien man verder moest spelen.

Ondanks de rode kaart wist Fenerbahce de voorsprong te behouden en de overwinning veilig te stellen. De doelpunten werden gescoord door Mert Hakan Yandas en Mesut Ozil, waardoor Fenerbahce nu aan kop gaat in groep D van de Europa League.

De rode kaart voor Osayi-Samuel zal waarschijnlijk gevolgen hebben voor de rest van het Europese avontuur van Fenerbahce. De aanvaller zal geschorst zijn voor de volgende wedstrijd en het team zal moeten improviseren om zijn afwezigheid op te vangen.

Desondanks zal Fenerbahce blij zijn met de overwinning en de drie punten die ze hebben behaald in de Europa League. De club zal nu proberen om deze vorm vast te houden en verder te bouwen aan hun succes in het toernooi.

Mijn grootste spijt was het aansluiten bij Arsenal - Willian Previous post Mijn grootste spijt was het aansluiten bij Arsenal – Willian
Europa League: Orban op de bank terwijl Lyon 2-0 thuisoverwinning behaalt tegen Olympiacos Next post Europa League: Orban op de bank terwijl Lyon 2-0 thuisoverwinning behaalt tegen Olympiacos