Arsenal begint Manchester City te frustreren – Carragher

Arsenal begint Manchester City te frustreren - Carragher

️Liverpool legend Jamie Carragher thinks Arsenal have started to get under Manchester City’s skin.

Manchester City and the Gunners players were involved in a furious bust-up just before the end of Sunday’s dramatic 2-2 draw at the Etihad as tensions threatened to boil over in stoppage time.

The game finished all square as John Stones struck from close range to ensure the Premier League champions remained top of the table – but both sides clashed shortly after his goal.

“When you listen to some of the quotes from some of the Manchester City players – Bernardo Silva mentioning Liverpool, getting a little dig in, or the fact Arsenal haven’t won anything big yet,” Carragher was qouted on Arsenal News Channel.

“I think Akanji came out and said he’s very confident Man City will still go on to win the league.

“You can just see they are starting to get under Manchester City’s skin. And that’s credit to Arsenal, that’s what we want to see.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Arsenal heeft Manchester City gefrustreerd tijdens hun recente ontmoeting in de Premier League, volgens voetbalanalist Jamie Carragher. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 0-0, maar Arsenal slaagde erin om de aanvallen van City te stoppen en hun sterke verdediging te behouden.

Carragher merkte op dat Arsenal een solide tactiek hanteerde om City te frustreren en hun aanvallen te neutraliseren. De spelers van Arsenal werkten hard en waren goed georganiseerd, waardoor ze City niet veel ruimte gaven om te spelen.

Hoewel Arsenal niet veel kansen creëerde in de wedstrijd, slaagden ze erin om City te dwingen tot fouten en onnauwkeurigheden in hun spel. Dit leidde tot frustratie bij de spelers van City, die gewend zijn aan het domineren van hun tegenstanders.

Carragher prees de prestatie van Arsenal en benadrukte het belang van een sterke verdediging in het voetbal. Hij gelooft dat Arsenal met deze prestatie een signaal heeft afgegeven aan de andere topclubs in de competitie en dat ze in staat zijn om zelfs de sterkste teams te frustreren.

De gelijkspel tegen City zal Arsenal zeker vertrouwen geven voor de rest van het seizoen en hen motiveren om op dezelfde manier door te blijven gaan. Het team zal nu proberen om deze prestatie voort te zetten en hopelijk meer overwinningen te behalen tegen andere topclubs in de competitie.

Al met al was het een indrukwekkende vertoning van Arsenal tegen Manchester City en het belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. Het team lijkt goed op weg te zijn om een serieuze uitdager te worden voor de titel in de Premier League.

Fabregas vol vertrouwen voor sterk Serie A-seizoen na Como's 3-2 overwinning op Atalanta Previous post Fabregas vol vertrouwen voor sterk Serie A-seizoen na Como’s 3-2 overwinning op Atalanta
Ajibade genomineerd voor Speler van de Maand in Liga F Next post Ajibade genomineerd voor Speler van de Maand in Liga F