Europa League: Dessers bereidt zich voor op ‘zware’ test tegen Malmo

Europa League: Dessers bereidt zich voor op 'zware' test tegen Malmo

Rangers forward Cyriel Dessers is expecting a difficult duel against Swedish club Malmo.

The Scottish Premiership club will be up against Malmo in their opening UEFA Europa League clash on Thursday (today).

The Allsvenskan champions currently eight points clear at the top of the Swedish league, boast a strong record against Scottish clubs, with just one defeat in their last eight meetings dating back to 2011.

Dessers reckoned Malmo will be a tough nut to crack for Rangers, but insisted last weekend’s Scottish Cup 3-0 win over Dundee will boost his side’s morale.

‘Malmo away is not an easy start, but these are the games you want to play when you’re playing in Europe,” Dessers said ahead of the game.

“I think (the win over Dundee) can give us some confidence, a boost, and hopefully we can have a good performance there as well and hopefully win.’

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Cyriel Dessers, de Belgische spits van Feyenoord, staat voor een belangrijke uitdaging in de Europa League. Zijn team neemt het op tegen het Zweedse Malmo FF in de knock-outfase van het toernooi. Dessers bereidt zich voor op wat hij omschrijft als een ‘zware’ test.

Malmo FF is een geduchte tegenstander met een sterke reputatie in Europa. De Zweedse club heeft in het verleden al laten zien dat ze kunnen verrassen en dat ze moeilijk te verslaan zijn. Dessers is zich bewust van de kwaliteiten van Malmo en weet dat zijn team alles zal moeten geven om door te kunnen gaan naar de volgende ronde.

De Belgische spits is vastberaden om een goede prestatie neer te zetten en zijn team te helpen bij het behalen van een positief resultaat. Hij traint hard en werkt samen met zijn teamgenoten om goed voorbereid te zijn op de wedstrijd tegen Malmo. Dessers weet dat elk detail belangrijk is en dat ze geen ruimte mogen laten voor fouten.

De Europa League is een prestigieus toernooi waarin de beste clubs uit heel Europa strijden om de titel. Dessers is trots om deel uit te maken van dit toernooi en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op de wedstrijden die komen gaan. Hij hoopt dat hij kan bijdragen aan het succes van Feyenoord en dat ze ver kunnen komen in het toernooi.

Al met al staat Cyriel Dessers voor een grote uitdaging in de Europa League tegen Malmo FF. Hij is vastbesloten om alles te geven en te laten zien wat hij waard is. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin beide teams tot het uiterste zullen gaan. Voetbalfans kunnen zich verheugen op een boeiende confrontatie tussen twee sterke teams.

CAF benoemt Kenia, Oeganda en Tanzania als gastlanden voor CHAN 2024 Previous post CAF benoemt Kenia, Oeganda en Tanzania als gastlanden voor CHAN 2024
Fabregas vol vertrouwen voor sterk Serie A-seizoen na Como's 3-2 overwinning op Atalanta Next post Fabregas vol vertrouwen voor sterk Serie A-seizoen na Como’s 3-2 overwinning op Atalanta