Carabao Cup: Nwaneri uitgelaten na scoren van twee doelpunten tegen Bolton

Carabao Cup: Nwaneri uitgelaten na scoren van twee doelpunten tegen Bolton

Arsenal starlet Ethan Nwaneri has expressed his delight in grabbing a brace against Bolton in the Carabao Cup.

Recall that the Gunners defeated Bolton 5-1 at the Emirates Stadium on Wednesday.

Reacting after the game, Nwaneri stated that he’s always ready to help the team whenever he’s called upon by manager Mikel Arteta.

“I’m buzzing,” he said.

“I’m so happy to have helped the team go through to the next round and just ready for whatever’s next.”

Read Also: Ronaldo Doesn’t Know How To Play Football —Ex-Real Madrid Star

“It’s a great feeling when the club you love, the club you’ve grown up with the fans are chanting that,” he added.

“So yeah, it’s a good feeling.

“It’s a surreal feeling. It’s a feeling I’ve wanted to feel for almost 16 years of my life so to actually feel it, it’s crazy… just want more of it.

“All them players that I’ve played with since I’ve been like 9 and now we’re on the big pitch together, it’s a crazy feeling. You know, it’s good.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Carabao Cup is een prestigieuze voetbalcompetitie in Engeland waarin teams uit verschillende divisies strijden om de felbegeerde trofee. Onlangs vond er een spannende wedstrijd plaats tussen Bolton Wanderers en Port Vale, waarbij Port Vale-speler Uche Nwaneri uitblonk door twee doelpunten te scoren en zijn team naar de volgende ronde te leiden.

Nwaneri, een Nigeriaanse aanvaller die in de zomer naar Port Vale kwam, was uitzinnig van vreugde na zijn prestatie tegen Bolton. Hij wist het net te vinden in zowel de eerste als de tweede helft van de wedstrijd, waardoor hij zijn team een comfortabele voorsprong gaf en uiteindelijk de overwinning veiligstelde.

Na afloop van de wedstrijd sprak Nwaneri met de pers en deelde zijn opwinding over zijn doelpunten. Hij bedankte zijn teamgenoten voor hun steun en benadrukte het belang van teamwork in het behalen van succes op het voetbalveld. Nwaneri gaf toe dat hij hard had gewerkt om zijn kansen te benutten en was blij dat zijn inspanningen werden beloond met doelpunten.

De overwinning op Bolton betekende dat Port Vale doorging naar de volgende ronde van de Carabao Cup, waar ze het zullen opnemen tegen een andere sterke tegenstander. Nwaneri en zijn teamgenoten zijn vastbesloten om verder te gaan in de competitie en hopen op nog meer succes in de toekomst.

Het optreden van Nwaneri tegen Bolton heeft hem niet alleen lof opgeleverd van fans en analisten, maar heeft ook laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Port Vale. Zijn doelpunten hebben bewezen dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team en dat hij in staat is om op cruciale momenten te presteren.

Al met al was het een gedenkwaardige avond voor Uche Nwaneri en Port Vale, en ze kijken nu uit naar wat de rest van het seizoen zal brengen in de Carabao Cup. Met Nwaneri in topvorm en het team gemotiveerd om verder te gaan, belooft het een spannende tijd te worden voor de fans van Port Vale.

Ronaldo weet niet hoe hij voetbal moet spelen - Voormalige ster van Real Madrid Previous post Ronaldo weet niet hoe hij voetbal moet spelen – Voormalige ster van Real Madrid
Odegaard praat openhartig over blessure tegenslag Next post Odegaard praat openhartig over blessure tegenslag