Europa League: Akpoguma speelt 90 minuten terwijl Hoffenheim gelijkspel speelt tegen Midtjylland

Super Eagles defender Kevin Akpoguma played all 90 minutes as Hoffenheim held Midtjylland to a 1-1 draw in Wednesday’s Europa League.

The Nigerian international was solid at the back and made an impressive attacking threat from the flank.

Read Also: Carabao Cup: Nwaneri Nets Brace, Sterling Scores In Arsenal’s 5-1 Win Against Bolton

The host took the lead in the 42nd minute through Osorio’s brillaint goal to the delight of the home supporters.

However, Hoffenheim leveled parity in the 90th minute through Moerstedt to silence the home crowd.

All attempts by both teams to pick the maximum points proved abortive as they shared the spoils.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Europa League-wedstrijd tussen Hoffenheim en Midtjylland speelde Kevin Akpoguma de volledige 90 minuten, maar slaagde zijn team er niet in om de overwinning binnen te halen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel met een eindstand van 1-1.

Akpoguma, een Duitse verdediger van Nigeriaanse afkomst, liet een solide optreden zien in de verdediging van Hoffenheim. Hij wist de aanvallen van Midtjylland goed te neutraliseren en was een belangrijke schakel in het team tijdens de hele wedstrijd.

Ondanks het sterke optreden van Akpoguma slaagde Hoffenheim er niet in om de overwinning binnen te halen. Midtjylland wist in de tweede helft op voorsprong te komen, maar Hoffenheim wist gelijk te maken dankzij een doelpunt van Andrej Kramaric.

Het gelijkspel betekent dat Hoffenheim nog steeds ongeslagen is in de Europa League-groepsfase, maar het team zal teleurgesteld zijn dat ze niet alle drie punten hebben kunnen pakken in deze wedstrijd.

Akpoguma zal ongetwijfeld blij zijn met zijn optreden en zal zich blijven inzetten om zijn team te helpen succes te behalen in de Europa League. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal hij een belangrijke speler blijven voor Hoffenheim in de rest van het toernooi.

Carabao Cup: Nwaneri scoort twee keer, Sterling maakt doelpunt in Arsenal's 5-1 overwinning tegen Bolton Previous post Carabao Cup: Nwaneri scoort twee keer, Sterling maakt doelpunt in Arsenal’s 5-1 overwinning tegen Bolton
Europa League: Osimhen levert assistentie in Galatasaray's overwinning op PAOK FC Next post Europa League: Osimhen levert assistentie in Galatasaray’s overwinning op PAOK FC