Europa League: Dele-Bashiru scoort en geeft assist als Lazio Dynamo Kyiv verslaat

Super Eagles winger Fisayo Dele-Bashiru was at his best mettle as he netted a goal and bagged an assist in Lazio’s 3-0 win over Dynamo Kyiv in Wednesday’s Europa League.

It took under five minutes to break the deadlock, as Dynamo did not clear effectively, so Dia completed a give-and-go with Pedro, bursting into the box and scuffing a low finish into the far bottom corner.

Read Also: Europa League: Osimhen Bags Assist In Galatasaray Win Over PAOK FC

Lazio ran riot with two goals in 120 seconds, as first a poor Volodymyr Brazhko clearance was intercepted by Matias Vecino for the immediate through ball, releasing Dele-Bashiru to blast into the roof of the net.

Moments later, a well-worked move found Dele-Bashiru to cross from the right, and Dia was allowed a totally free header into the near top corner.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Europa League-wedstrijd tussen Lazio en Dynamo Kyiv heeft de Nigeriaanse middenvelder Tom Dele-Bashiru een uitstekende prestatie geleverd door zowel te scoren als een assist te geven. Dele-Bashiru speelde een cruciale rol in de 2-0 overwinning van Lazio op Dynamo Kyiv.

Dele-Bashiru opende de score in de eerste helft met een prachtig doelpunt, waarbij hij de verdediging van Dynamo Kyiv wist te omzeilen en de bal in het net schoot. Zijn doelpunt gaf Lazio een vroege voorsprong en zorgde voor een boost in het zelfvertrouwen van het team.

Naast zijn doelpunt was Dele-Bashiru ook betrokken bij het tweede doelpunt van Lazio, door een perfecte assist te geven aan zijn teamgenoot. Zijn creativiteit en technische vaardigheden waren van onschatbare waarde voor Lazio in het verslaan van Dynamo Kyiv.

De prestatie van Dele-Bashiru zal ongetwijfeld worden geprezen door de fans en de coach van Lazio, aangezien hij heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor het team. Zijn doelpunt en assist hebben Lazio geholpen om drie punten te pakken in de Europa League en een stap dichter bij de volgende ronde te komen.

Met deze overwinning heeft Lazio laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn in de Europa League en dat ze serieus genomen moeten worden door de andere teams in het toernooi. Dele-Bashiru heeft bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden en dat hij in staat is om het verschil te maken op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

Europa League: Osimhen levert assistentie in Galatasaray's overwinning op PAOK FC Previous post Europa League: Osimhen levert assistentie in Galatasaray’s overwinning op PAOK FC
Udinese verslaat Salernitana met 3-1: Okoye rust, Nwankwo scoort in Coppa Italia Next post Udinese verslaat Salernitana met 3-1: Okoye rust, Nwankwo scoort in Coppa Italia