Ejuke verheugd om winnend doelpunt te scoren voor Sevilla tegen Real Valladolid

Ejuke verheugd om winnend doelpunt te scoren voor Sevilla tegen Real Valladolid

Chidera Ejuke has reflected on Sevilla’s hard-earned victory over Real Valladolid at the Ramon Sanchez Pizjuan Stadium.

Garcia Pimienta’s side claimed a 2-1 victory in the encounter.

Ejuke, who was introduced in the second half by Pimienta netted the winning goal five minutes from time.

The pacy winger made history as the first Nigerian to score for Sevilla.


Read Also:‘Why I Chose Turkish Division 2 Club, Genclerbirligi’ –Etebo Opens Up On Career Comeback

The former Royal Antwerp player reacted to the historic strike in an interview with the club’s official website.

“I feel very good and happy. It is an important victory for the team,” he stated.

“It’s incredible to score in front of the fans, it’s an incredible feeling and also get the victory. “I’m very happy.”

Ejuke joined Sevilla on a free transfer this summer after severing ties with Russian club, CSKA Moscow.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetballer Chidera Ejuke was dolblij toen hij het winnende doelpunt scoorde voor Sevilla in hun recente wedstrijd tegen Real Valladolid. De 24-jarige aanvaller, die in de zomer van 2021 naar Sevilla kwam, heeft zich snel aangepast aan zijn nieuwe team en heeft al indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid.

Het doelpunt van Ejuke kwam in de tweede helft van de wedstrijd, toen Sevilla op zoek was naar een manier om de impasse te doorbreken. Met nog maar enkele minuten te spelen, kreeg Ejuke de bal aan de rand van het strafschopgebied en wist hij met een krachtig schot de doelman van Real Valladolid te passeren. Het stadion barstte uit in gejuich toen het doelpunt werd gescoord, en Ejuke werd overladen met lof van zijn medespelers en fans.

Na de wedstrijd sprak Ejuke met de pers en gaf toe dat hij enorm blij was met zijn doelpunt. Hij bedankte zijn teamgenoten voor hun steun en prees de vastberadenheid van het team om tot het einde te blijven vechten. Ejuke benadrukte ook dat hij nog veel meer doelpunten wil scoren voor Sevilla en dat hij hard blijft werken om zijn spel te verbeteren.

De overwinning op Real Valladolid was een belangrijke stap voor Sevilla in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. Met spelers als Ejuke in topvorm, lijkt het erop dat Sevilla een veelbelovend seizoen tegemoet gaat.

Al met al was het winnende doelpunt van Chidera Ejuke een moment om te onthouden voor zowel de speler als de fans van Sevilla. Het toonde aan dat Ejuke een waardevolle aanwinst is voor het team en dat hij in staat is om op cruciale momenten te schitteren. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze getalenteerde voetballer.

Mbappé staat op het punt om uit te vallen met een dijbeenblessure Previous post Mbappé staat op het punt om uit te vallen met een dijbeenblessure
Arsenal tegen PSG: Champions League Confrontatie Next post Arsenal tegen PSG: Champions League Confrontatie