NPFL: Enyimba klaar om Lobi Stars te veroveren – Olanrewaju

NPFL: Enyimba klaar om Lobi Stars te veroveren - Olanrewaju

Enyimba head coach Yemi Olanrewaju says his team is battle ready for their Nigeria Premier Football League (NPFL) encounter against Lobi Stars.

The nine-time NPFL champions will be back in domestic action for the first time in two weeks following their continental engagement.

The People’s Elephant defeated oriental rivals Heartland 3-1 in their first league game of the season.

They edged past Burkina Faso’s Etoile Filante to earn a berth in the group stage of the CAF Confederation Cup.

Read Also:Varane Announces Retirement From Professional Football At 31

Olanrewaju said his team’s focus is on the clash with Lobi Stars.

“We have put the game against Etoile Filante behind us and now we have to get back to the league,” Olanrewaju told Enyimba media.

“We will try and climb up on the table, seeing us in that position is not something comfortable.

“All the energy is on the game against Lobi Stars and we are motivated to get it done.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Enyimba FC, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nigeria, staat op het punt om de strijd aan te gaan met Lobi Stars in de Nigeria Professional Football League (NPFL). De wedstrijd belooft een spannende en intense confrontatie te worden tussen twee van de topclubs in het land.

Enyimba FC, gevestigd in Aba, heeft een rijke geschiedenis van succes in zowel de nationale competitie als op het continentale toneel. De club heeft meerdere keren de NPFL-titel gewonnen en heeft ook indrukwekkende prestaties geleverd in de CAF Champions League en de CAF Confederation Cup.

Onder leiding van hun coach, Fatai Olanrewaju, is Enyimba FC vastbesloten om de overwinning te behalen tegen Lobi Stars. Olanrewaju heeft zijn team goed voorbereid en gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven op het veld.

Lobi Stars, gevestigd in Makurdi, is ook een geduchte tegenstander met een sterke line-up van getalenteerde spelers. De club heeft in het verleden laten zien dat ze in staat zijn om grote teams te verslaan en zal ongetwijfeld alles geven om Enyimba FC te verslaan.

De wedstrijd tussen Enyimba FC en Lobi Stars belooft een spektakel te worden voor voetbalfans overal. Beide teams zullen strijden om de overwinning en de drie punten veilig te stellen in de competitie.

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een intense en spannende wedstrijd tussen deze twee topclubs in de NPFL. De strijd om de overwinning zal ongetwijfeld tot het laatste fluitsignaal doorgaan en beide teams zullen er alles aan doen om als winnaar uit de bus te komen.

Het belooft een onvergetelijke wedstrijd te worden tussen Enyimba FC en Lobi Stars, en voetbalfans zullen zeker genieten van het spektakel dat hen te wachten staat. Het is een wedstrijd die je niet wilt missen!

Varane kondigt pensioen aan uit professioneel voetbal op 31-jarige leeftijd Previous post Varane kondigt pensioen aan uit professioneel voetbal op 31-jarige leeftijd
Partnerschap tussen Osimhen en Icardi zal dodelijk zijn - Galatasaray-baas Buruk Next post Partnerschap tussen Osimhen en Icardi zal dodelijk zijn – Galatasaray-baas Buruk