Late doelpunt van Lookman niet genoeg om Atalanta te helpen een nederlaag tegen Como te voorkomen

Late doelpunt van Lookman niet genoeg om Atalanta te helpen een nederlaag tegen Como te voorkomen

Ademola Lookman came off the bench to score for Atalanta, but it was too little too late as they fell to a 3-2 defeat at home to newly promoted Como in Tuesday’s Serie A game.

Lookman was brought on 10 minutes into the game when Atalanta were 2-1 down.

The Super Eagles forward now has two goals in two league games with one assist.

Davide Zappacosta gave Atalanta the lead on 18 minutes which they took into half time.

But it was a different Como side, handled by former Arsenal and Barcelona midfield star, Cesc Fabregas, that emerged for the second half as they scored three goals in 12 minutes to lead 3-1.

Gabriel Strefezza made it 1-1 on 46 minutes while an own goal by Sead Kolasinac gave Como a 2-1 lead on 54 minutes.

Then just four minutes later Como extended their lead, going 3-1 up thanks to Alieu Fadera.

Lookman pulled a goal back for Atalanta after converting from the penalty spot in the 99th minute.

But the goal only served as consolation as Como held on to secure the three points.

Following the defeat, Atalanta are on 12 position on six points after five games.

By James Agberebi

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Italiaanse Serie A stond afgelopen weekend een belangrijke wedstrijd op het programma tussen Atalanta en Como. Atalanta, dat strijdt om een plek in de top van de competitie, hoopte op een overwinning om hun positie te versterken. Helaas slaagden ze er niet in om de overwinning te behalen, ondanks een late doelpunt van Ademola Lookman.

De wedstrijd begon met veel kansen voor Atalanta, maar het was Como dat als eerste wist te scoren. In de 25e minuut opende Como de score met een prachtig doelpunt, waardoor Atalanta op achterstand kwam te staan. Atalanta bleef druk uitoefenen en creëerde kansen, maar slaagde er niet in om de gelijkmaker te vinden.

In de tweede helft bleef Atalanta jagen op de gelijkmaker, maar Como verdedigde sterk en hield stand. Het leek erop dat Atalanta de wedstrijd met lege handen zou eindigen, totdat Ademola Lookman in de 89e minuut wist te scoren. Het doelpunt gaf Atalanta hoop op een comeback, maar helaas was er niet genoeg tijd over om nog een doelpunt te maken.

Met de 1-1 eindstand moest Atalanta genoegen nemen met slechts één punt, terwijl Como een verrassend resultaat behaalde tegen een sterke tegenstander. De late goal van Lookman was niet genoeg om Atalanta te helpen een nederlaag te voorkomen, maar het toonde wel de veerkracht en vechtlust van het team.

Atalanta zal nu moeten focussen op de volgende wedstrijd en proberen om weer terug te keren naar winnende vorm. Como daarentegen zal vertrouwen putten uit dit resultaat en proberen om hun goede vorm voort te zetten in de competitie. Het belooft een spannend vervolg van het seizoen te worden voor beide teams.

Zuid-Afrika: Ndah benoemd tot MOTM in Orlando Pirates' overwinning tegen Polokwane City Previous post Zuid-Afrika: Ndah benoemd tot MOTM in Orlando Pirates’ overwinning tegen Polokwane City
Tragic incident at Devils Tower: Rock climber fatally falls, leaving partner stranded - National | Globalnews.ca Next post Tragic incident at Devils Tower: Rock climber fatally falls, leaving partner stranded – National | Globalnews.ca