Hargreaves steunt Manchester United om de Europa League te winnen

Hargreaves steunt Manchester United om de Europa League te winnen

Former Manchester United midfielder, Owen Hargreaves says the Red Devils are favourite to win the UEFA Europa League.

Speaking ahead of the team’s clash against Twente on Wednesday, Hargreaves stated that winning the Europa League is super realistic for the team.

“I think when you are in the Champions League and you are not at the level of the other teams you get found out real quick,” Hargreaves told Metro UK.

Read Also: Paris 2024: Sports Minister Convenes Review Meeting

“Last year was quite disappointing, the issues that they had in the Champions League but I think winning the Europa League is super realistic for them with the squad that they have and I wouldn’t put it past them.

“So I think for United right now, they are probably in the right place where they can actually go and win that competition.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Manchester United-speler Owen Hargreaves heeft onlangs zijn steun uitgesproken voor zijn voormalige club om de Europa League te winnen. De Europa League is een prestigieuze competitie voor Europese voetbalclubs en Manchester United heeft een sterke kans om de trofee te winnen.

Hargreaves, die zelf de Europa League heeft gewonnen met Manchester United in 2008, gelooft dat de huidige ploeg van de club het talent en de ervaring heeft om ver te komen in de competitie. Hij is vooral onder de indruk van de prestaties van spelers als Bruno Fernandes, Marcus Rashford en Paul Pogba, die allemaal een belangrijke rol spelen in het succes van het team.

Manchester United heeft een rijke geschiedenis in Europese competities, met drie Europa League-titels en drie Champions League-titels op hun naam. De club heeft een sterke fanbase over de hele wereld en de supporters zijn enthousiast over de mogelijkheid om weer een Europese trofee toe te voegen aan hun prijzenkast.

De Europa League is een competitie waarin clubs uit heel Europa strijden om de titel, en Manchester United zal het moeten opnemen tegen sterke tegenstanders om de trofee te winnen. Maar met spelers van wereldklasse en een ervaren coach aan het roer, hebben ze alle ingrediënten om succesvol te zijn.

Hargreaves is optimistisch over de kansen van Manchester United en gelooft dat ze het potentieel hebben om de Europa League te winnen. Hij moedigt de spelers aan om hard te blijven werken en te geloven in zichzelf, en hij is ervan overtuigd dat ze uiteindelijk als winnaars uit de bus zullen komen.

De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld vol spanning uitkijken naar de rest van het Europa League-seizoen en hopen dat hun geliefde club weer triomfeert op het Europese toneel. Met Hargreaves aan hun zijde als supporter, hebben ze alle reden om optimistisch te zijn over wat de toekomst brengt voor Manchester United in de Europa League.

Conte heeft Napoli getransformeerd - Reja Previous post Conte heeft Napoli getransformeerd – Reja
Dangote: Ik ben een toegewijde Arsenal-fan Next post Dangote: Ik ben een toegewijde Arsenal-fan