Mikel prijst Jackson voor het tot zwijgen brengen van critici

Mikel prijst Jackson voor het tot zwijgen brengen van critici

John Mikel Obi confessed Nicolas Jackson is fast silencing his critics after his good start to the new season.

Jackson bagged a a brace in Enzo Maresca’s side 3-0 victory over West Ham United on Saturday.

The Senegal international has now scored four goals in the Premier League this season.

Read Also:Zidane’s Son Retires From Professional Football At 29

“Nicolas Jackson wants the best for Chelsea Football Club,” Mikel stated in his latest episode of the Obi One Podcast, released on Monday via YouTube.

“There is an absolutely fantastic player there, and it’s amazing to see that he’s taking on board what I’m saying to improve.

“The way he scored the two goals is absolutely fantastic.”

Mikel noted that his earlier criticism was meant to help the player improve, saying, “We’re not here to put anyone down or criticise the players.”


By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Mikel Arteta heeft recentelijk zijn steun uitgesproken voor Jesse Lingard, die zijn critici het zwijgen oplegde met zijn sterke prestaties op het veld. De Arsenal-manager prees de Manchester United-middenvelder voor zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen, ondanks de kritiek die hij de afgelopen maanden heeft ontvangen.

Lingard werd vaak bekritiseerd voor zijn inconsistentie en gebrek aan productiviteit in het afgelopen seizoen. Echter, sinds zijn verhuur aan West Ham United in januari, heeft de 28-jarige een indrukwekkende reeks doelpunten en assists laten zien, waardoor hij weer in de schijnwerpers is gekomen.

Arteta, die zelf als speler en manager te maken heeft gehad met kritiek, begrijpt hoe moeilijk het kan zijn om hiermee om te gaan. Hij prees Lingard voor zijn mentale kracht en vastberadenheid om zijn critici het zwijgen op te leggen door middel van zijn prestaties op het veld.

Het is niet ongebruikelijk voor voetballers om te maken te krijgen met kritiek van fans, media en zelfs hun eigen teamgenoten. Het is echter de manier waarop ze hiermee omgaan die het verschil maakt. Sommigen laten zich ontmoedigen en verliezen hun zelfvertrouwen, terwijl anderen dit gebruiken als motivatie om harder te werken en te bewijzen dat ze het wel degelijk kunnen.

Lingard is een goed voorbeeld van een speler die niet alleen heeft gereageerd op de kritiek, maar deze heeft omgezet in positieve energie en motivatie om beter te presteren. Zijn recente successen laten zien dat hard werken en vastberadenheid uiteindelijk beloond worden.

Arteta’s lof voor Lingard is een herinnering aan het belang van veerkracht en doorzettingsvermogen in de voetbalwereld. Het vermogen om kritiek om te zetten in motivatie kan het verschil maken tussen succes en mislukking. Lingard heeft bewezen dat hij over deze eigenschappen beschikt en verdient alle lof voor zijn prestaties op het veld.

Zoon van Zidane trekt zich terug uit professioneel voetbal op 29-jarige leeftijd Previous post Zoon van Zidane trekt zich terug uit professioneel voetbal op 29-jarige leeftijd
Sevilla Coach Steunt Iheanacho om Topvorm te Hervinden Next post Sevilla Coach Steunt Iheanacho om Topvorm te Hervinden