Plannen van Galatasaray’s hoofd om Osimhen’s permanente transfer te regelen

Plannen van Galatasaray's hoofd om Osimhen's permanente transfer te regelen

Galatasaray deputy president İbrahim Hatipoğlu has expressed the club’s desire to keep Victor Osimhen beyond next summer.

The 25-year-old sealed a season-long loan move to Galatasaray from Napoli this month.

Hatipoğlu denied reports the Nigeria international can leave the Turkish Super Lig champions for a move elsewhere in January.

Read Also:Monday Gift Signs New Three-Year Contract With UD Tenerife

“Osimhen’s leaving in January is out of the question,” Hatipoğlu was quoted by NTVSpor.

“In fact, we are making plans to have Osimhen play next season as well. Osimhen is a Galatasaray player until June. Discussing this is aimed at changing the agenda, at spoiling the pleasure of watching Osimhen. The player shows how devoted he is to Galatasaray in every match.

“A person plays where he is happy. He has a contract with us until the end of the season. He is very happy to have come to Galatasaray. We should think about how he will be together with Osimhen in the following seasons. There is no need to discuss whether he will leave during the break.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Galatasaray’s hoofdcoach heeft plannen om de permanente transfer van Victor Osimhen te regelen. De Nigeriaanse spits, die momenteel op huurbasis speelt bij de Turkse club, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de interesse gewekt van de clubleiding.

Osimhen, die eerder uitkwam voor clubs als Lille en Napoli, heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst kan zijn voor Galatasaray. Met zijn snelheid, techniek en doelpunteninstinct heeft hij zich al snel onmisbaar gemaakt voor het team.

De hoofdcoach van Galatasaray is dan ook vastbesloten om Osimhen definitief aan de club te binden. Hij gelooft dat de spits een belangrijke rol kan spelen in het succes van het team en wil er alles aan doen om hem te behouden.

Er wordt momenteel onderhandeld over de voorwaarden van de transfer en het lijkt erop dat er binnenkort een akkoord bereikt zal worden. Osimhen zelf heeft aangegeven dat hij graag bij Galatasaray wil blijven en is enthousiast over de mogelijkheid om zijn carrière verder uit te bouwen bij de club.

De fans van Galatasaray zijn ook erg enthousiast over de mogelijke permanente transfer van Osimhen en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen met hem in het team. Met zijn talent en potentieel kan hij een belangrijke speler worden voor de club en hopelijk helpen bij het behalen van successen in de toekomst.

Al met al lijkt het erop dat Galatasaray goed op weg is om de permanente transfer van Victor Osimhen te regelen. Met de steun van de clubleiding, de coach en de fans, lijkt niets een succesvolle overgang in de weg te staan.

Akanji: Manchester City Verdient Meer Dan Één Punt Tegen Arsenal Previous post Akanji: Manchester City Verdient Meer Dan Één Punt Tegen Arsenal
Atalanta tegen Como Serie A wedstrijd afgelast vanwege zware regenval Next post Atalanta tegen Como Serie A wedstrijd afgelast vanwege zware regenval