Ik zal mijn positie bij AC Milan niet opgeven – Ibrahimovic

Ik zal mijn positie bij AC Milan niet opgeven - Ibrahimovic

AC Milan director Zlatan Ibrahimovic has reiterated that he won’t leave his position despite criticisms.

Recall that prior to Sunday’s huge victory over Inter Milan, many inside the game were questioning Ibrahimovic’s role, including Zvonimir Boban and Fabio Capello.

Read Also: Rodri Out Of Season With Ligament Injury

But the Swede insists he’s not bothered by his critics, stating: “Criticism is part of the job, the only important thing is Milan.

“I can’t make jokes, because not everyone understands. I’m working, it’s hard work and I like it, I’m developing.

“The important thing is the team, not me. We are getting over this moment, but personally, there is nothing that bothers me. I played for 25 years with criticism, I keep doing what I do and it just fires me up more.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Zlatan Ibrahimovic heeft onlangs aangekondigd dat hij niet van plan is om zijn positie bij AC Milan op te geven, ondanks geruchten dat hij mogelijk zou vertrekken. De 39-jarige Zweedse spits heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en is nog steeds een van de meest gevreesde aanvallers in het voetbal.

Ibrahimovic keerde in 2019 terug naar AC Milan, nadat hij eerder voor de club had gespeeld van 2010 tot 2012. Sinds zijn terugkeer heeft hij laten zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is voor het team, met zijn doelpunten en leiderschap op en naast het veld.

Ondanks zijn leeftijd en blessuregevoeligheid blijft Ibrahimovic vastbesloten om door te gaan en te blijven spelen op het hoogste niveau. Hij heeft herhaaldelijk verklaard dat hij nog steeds hongerig is naar succes en dat hij gelooft dat hij nog veel te bieden heeft aan AC Milan.

De geruchten over een mogelijk vertrek van Ibrahimovic zijn ontstaan door de contractonderhandelingen tussen de speler en de club. Zijn huidige contract loopt aan het einde van het seizoen af en er is nog geen overeenstemming bereikt over een verlenging. Echter, Ibrahimovic heeft benadrukt dat hij graag bij AC Milan wil blijven en dat hij er alles aan zal doen om tot een akkoord te komen.

De fans van AC Milan zullen ongetwijfeld opgelucht zijn om te horen dat Ibrahimovic vastbesloten is om te blijven. Zijn ervaring, doelpunten en leiderschap zijn van onschatbare waarde voor het team en hij blijft een belangrijke speler in de jacht op succes in zowel de Serie A als de Europa League.

Het is duidelijk dat Ibrahimovic nog lang niet klaar is met voetballen en dat hij vastbesloten is om zijn positie bij AC Milan niet op te geven. Met zijn vastberadenheid en talent zal hij ongetwijfeld nog vele doelpunten scoren en zijn stempel drukken op het Italiaanse voetbal.

Rodri Buiten Seizoen Met Kniebandblessure Previous post Rodri Buiten Seizoen Met Kniebandblessure
Yul Edochie uit bezorgdheid over de toekomst van Joshua in het boksen Next post Yul Edochie uit bezorgdheid over de toekomst van Joshua in het boksen