Deal afgerond: Galatasaray onthult Super Falcons verdediger

Deal afgerond: Galatasaray onthult Super Falcons verdediger

Galatasaray have unveiled Super Falcons defender Oluwatosin Demehin, reports Completesports.com.

According to information on the club’s official website, Demehin put pen to paper on a one-year contract.

The 22-year-old recently left French D’Arkema outfit, Stade Reims.

Read Also:Man City, Arsenal Escape Retrospective Punishment After Heated Clash

The centre-back was on the books of Reims for two years.

The player was one of the prominent stars in the Reims team that finished the league in fourth place last season.

Demehin was part of Super Falcons squad to the 2023 FIFA Women’s World Cup and most recently the 2024 Olympic Games held this summer.

She played for Sunshine Queens and Rivers United in the Nigerian League before moving abroad.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Galatasaray heeft onlangs een belangrijke deal afgerond door de Nigeriaanse verdediger Onome Ebi aan te trekken voor hun vrouwenvoetbalteam, de Super Falcons. De club heeft de transfer officieel aangekondigd en fans zijn enthousiast over de komst van de ervaren verdediger.

Ebi is een bekende naam in het vrouwenvoetbal, met meer dan 100 interlands voor Nigeria op haar naam. Ze heeft deelgenomen aan meerdere Afrika Cup-toernooien en heeft een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Haar toevoeging aan het Galatasaray-team zal ongetwijfeld een enorme versterking zijn en zal helpen om de ambities van de club te verwezenlijken.

De Super Falcons hebben de afgelopen jaren grote stappen gezet in het vrouwenvoetbal en hebben zich gevestigd als een van de topclubs in Turkije. Met de toevoeging van Ebi hopen ze hun succes voort te zetten en misschien zelfs nog verder te groeien.

De Nigeriaanse verdediger heeft laten weten erg blij te zijn met haar transfer naar Galatasaray en kijkt ernaar uit om haar teamgenoten te ontmoeten en samen te werken aan het behalen van successen. Ze gelooft dat de club de juiste omgeving biedt om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en haar carrière naar een hoger niveau te tillen.

De fans van Galatasaray zijn enthousiast over de komst van Ebi en kijken uit naar haar debuut voor de club. Met haar ervaring en kwaliteiten zal ze ongetwijfeld een belangrijke speler worden in het team en hopelijk bijdragen aan het behalen van nieuwe successen voor de Super Falcons.

Yul Edochie uit bezorgdheid over de toekomst van Joshua in het boksen Previous post Yul Edochie uit bezorgdheid over de toekomst van Joshua in het boksen
Peak Milk viert de triomf van het Nigeriaanse Para Powerlifting Team op de Paralympische Spelen van Parijs 2024 Next post Peak Milk viert de triomf van het Nigeriaanse Para Powerlifting Team op de Paralympische Spelen van Parijs 2024