Juventus plannen januari transfer voor Osimhen

Juventus plannen januari transfer voor Osimhen

Serie A giants Juventus are plotting a move for Galatasaray forward Victor Osimhen in January.

According to Rai Sports’ football chief, Paolo Paganini, the Old Lady have lost confidence in Dusan Vlahovic to develop into a frontline striker.

He revealed, “Vlahovic compared to other strikers in the Italian championship, like Lautaro Martinez or like Napoli’s Osimhen, is not at that level, Juventus does not have a top-level first striker. There are two names for Juventus’ attack.

“One is (Jonathan) David , the Lille centre forward, Canadian, so there is also the slot for non-EU players, his contract expires in 2025.

“The other is Osimhen, because it is true that he has the clause, but the relationships between Osimhen, Osimhen’s agent and (Juve chief Cristiano) Giuntoli are very strong, so be careful because this summer there could be a sensational return.”

The 25-year-old joined Turkish Super Lig champions Galatasaray on a season-long loan deal from Napoli.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Juventus, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Italië, is naar verluidt van plan om in januari een transfer te plannen voor de Nigeriaanse spits Victor Osimhen. De 22-jarige aanvaller speelt momenteel voor Napoli en heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld.

Osimhen werd in 2019 door Napoli gekocht van het Franse Lille voor een recordbedrag van €70 miljoen. Sinds zijn komst naar de Serie A heeft hij laten zien dat hij een getalenteerde en veelbelovende speler is, met een neus voor doelpunten en een goede techniek.

Juventus, die momenteel op zoek is naar versterkingen voor hun aanvalslinie, ziet Osimhen als een ideale aanwinst. Met zijn snelheid, kracht en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van coach Massimiliano Allegri.

De transfer van Osimhen naar Juventus zou echter niet eenvoudig zijn, aangezien Napoli waarschijnlijk een hoog transferbedrag zal eisen voor hun sterspeler. Bovendien zijn er ook andere clubs die interesse hebben getoond in de Nigeriaanse spits, waardoor de concurrentie om zijn handtekening hevig kan zijn.

Desondanks lijkt Juventus vastbesloten om Osimhen naar Turijn te halen en zal naar verwachting alles in het werk stellen om de transfer te realiseren. Als de deal doorgaat, zou het een grote stap voorwaarts zijn voor zowel de club als de speler, die de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en te schitteren op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal.

Al met al belooft de mogelijke transfer van Victor Osimhen naar Juventus een spannende ontwikkeling te worden in de wereld van het Europese voetbal. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut voor de club en hopen dat hij zijn potentieel kan waarmaken en bijdragen aan het succes van Juventus in de komende seizoenen.

Yobo: 'NFF Moet Veranderen Hoe Ze Inheemse Coaches Behandelen' Previous post Yobo: ‘NFF Moet Veranderen Hoe Ze Inheemse Coaches Behandelen’
Ik zal mijn positie bij AC Milan niet opgeven - Ibrahimovic Next post Ik zal mijn positie bij AC Milan niet opgeven – Ibrahimovic