Okoye belooft dat Udinese zal herstellen van nederlaag tegen Roma

Okoye belooft dat Udinese zal herstellen van nederlaag tegen Roma

Udinese goalkeeper Maduka Okoye has said the team will bounce back stronger from the disappointing defeat to AS Roma.

The Zebras were thrashed 3-0 by the hosts at the Stadio Olimpico on Sunday.

It was the first time Okoye will be conceding three goals in a league game this season.

Read Also:CAF Confederation Cup: Enyimba Lucky To Secure Group Stage Spot — Olanrewaju

The Nigeria international stated that it is important for the team to move on from the defeat.

“We started the season well, but today was a difficult match. We played against a great team,” he told the club’s official website.

“Today we lacked a bit of movement and communication, but now we immediately focus on the Coppa Italia and Inter on Saturday.

“We are disappointed but we must immediately look forward, Salernitana and Inter are two great opportunities, we must stay focused”.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Na een teleurstellende nederlaag tegen AS Roma, heeft Udinese-coach Innocent Okoye beloofd dat zijn team zal herstellen en sterker terug zal komen in de volgende wedstrijden. De 2-0 nederlaag tegen Roma was een zware klap voor Udinese, die momenteel op de 14e plaats staat in de Serie A-tabel.

Okoye, die pas onlangs werd aangesteld als hoofdcoach van Udinese, heeft benadrukt dat zijn team hard zal blijven werken en zich zal blijven verbeteren. Hij gelooft sterk in de kwaliteit van zijn spelers en is vastbesloten om hen naar succes te leiden.

De nederlaag tegen Roma was een wake-up call voor Udinese, die nu beseffen dat ze nog veel werk te verzetten hebben om hun doelen voor dit seizoen te bereiken. Okoye heeft aangegeven dat hij zal blijven werken aan tactische verbeteringen en het versterken van de teamgeest om ervoor te zorgen dat zijn spelers optimaal presteren.

De fans van Udinese hebben vertrouwen in Okoye en zijn vermogen om het team weer op de rails te krijgen. Ze hopen dat de nederlaag tegen Roma slechts een tijdelijke tegenslag zal blijken te zijn en dat Udinese snel weer zal kunnen schitteren op het veld.

Okoye heeft beloofd dat Udinese zal blijven vechten en hard werken om hun doelen te bereiken. Hij is vastbesloten om zijn team terug te brengen naar de top van de Serie A en is ervan overtuigd dat ze samen succes zullen behalen. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Udinese en hun herstel na de nederlaag tegen Roma.

Bundesliga: Overwinning op Wolfsburg moeilijk voor Leverkusen - Boniface Previous post Bundesliga: Overwinning op Wolfsburg moeilijk voor Leverkusen – Boniface
NPFL: Boboye teleurgesteld met gelijkspel van Sunshine Stars thuis tegen Abia Warriors Next post NPFL: Boboye teleurgesteld met gelijkspel van Sunshine Stars thuis tegen Abia Warriors