EPL: Stones Beschuldigt Arsenal van Tijdrekken

EPL: Stones Beschuldigt Arsenal van Tijdrekken

Manchester City goalscorer John Stones has accused Arsenal of time-wasting in the Citizen’s 2-2 draw in Sunday’s Premier League game at Etihad Stadium.

Recall that the England international came off the bench to level the score to 2-2 in the 98th minute.

However, Stones, in a chat with the club’s website, stated that the Gunners came with dirty tactics.

Read Also: Chukwueze Subbed On As Milan Overcome Inter In Derby

“They slow the game down,” he said afterwards. “They get the keeper on the floor so they can get some information on to the pitch. We had to control our emotions during those tough times.

“I wouldn’t say they have mastered it but they have done it for a few years now so we knew to expect that. You can call it clever or dirty, whichever way you want to put it, but they break up the game which upsets the rhythm.

“They use it to their advantage and we dealt with it very well.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester City-verdediger John Stones heeft Arsenal beschuldigd van tijdrekken tijdens hun recente ontmoeting in de Premier League. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor City, maar Stones was niet tevreden met het gedrag van de tegenstander.

Tijdrekken is een veelvoorkomend fenomeen in het voetbal, waarbij spelers proberen de tijd te vertragen om een voorsprong te behouden of een gelijkspel te behalen. Stones beweert dat Arsenal dit tactiek gebruikte om de voorsprong van City te dwarsbomen en de wedstrijd te vertragen.

De verdediger uitte zijn frustratie na de wedstrijd en benadrukte dat dit soort gedrag niet thuishoort in het moderne voetbal. Hij benadrukte dat het belangrijk is om het spel eerlijk te spelen en respect te tonen voor de tegenstander.

Het is niet de eerste keer dat tijdrekken een onderwerp van discussie is in het voetbal. Veel fans en experts zijn van mening dat dit soort onsportief gedrag de sport schaadt en de kwaliteit van het spel beïnvloedt.

De Premier League heeft regels en richtlijnen om tijdrekken tegen te gaan, maar het blijft een uitdaging om dit gedrag volledig uit te bannen. Het is aan scheidsrechters en spelers om alert te zijn op dit soort tactieken en ervoor te zorgen dat het spel eerlijk en sportief blijft.

Het is belangrijk dat spelers en clubs verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag op het veld en zich bewust zijn van de impact die tijdrekken kan hebben op het spel en de sport als geheel. Hopelijk zal deze discussie bijdragen aan een eerlijker en sportiever voetbal voor alle betrokkenen.

Chukwueze ingebracht als Milan overwint Inter in derby Previous post Chukwueze ingebracht als Milan overwint Inter in derby
Arokodare scoort zijn 6e doelpunt van het seizoen in Genk's thuisoverwinning Next post Arokodare scoort zijn 6e doelpunt van het seizoen in Genk’s thuisoverwinning