Ligue 1: Orban in actie in Lyon, Marseille’s vijfdoelpuntenspektakel

Ligue 1: Orban in actie in Lyon, Marseille's vijfdoelpuntenspektakel

Super Eagles forward Gift Orban was in action as Lyon lost 3-2 to Marseille in Sunday’s Ligue 1 game.

Orban, who was making his 3rd appearance in the league, played all 90 minutes.

Read Also: NPFL: Remo Stars, Niger Tornadoes Win Away

The host could have taken the lead in the first half, but Lacazette failed to convert his penalty. However, at the resumption of the second half, Caleta-Car netted the opening goal for the host.

A few minutes later, the visitor leveled parity through Lirola’s fine finish before Garcia extended Marseille’s lead in the 82nd minute.

Lyon equalized again through Cherki in the 93rd minute before a late drama saw Rowe’s break Lyon’s heart with a 97th minute winner.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Franse Ligue 1 stond afgelopen weekend een aantal opmerkelijke wedstrijden op het programma. Eén van de meest in het oog springende duels vond plaats in Lyon, waar Orban in actie kwam voor zijn team. Daarnaast was er ook een waar spektakelstuk te zien in Marseille, waar maar liefst vijf doelpunten vielen.

In Lyon was het vooral de Argentijnse verdediger Orban die de show stal. De 32-jarige speler speelde een uitstekende wedstrijd en wist zijn team te helpen met een solide verdediging. Orban staat bekend om zijn sterke fysieke spel en zijn vermogen om gevaarlijke aanvallen van de tegenstander te stoppen. Tegenstanders hebben dan ook vaak moeite om langs hem te komen en dat was ook dit keer het geval.

Ondanks de sterke verdediging van Orban slaagde Lyon er niet in om de overwinning binnen te halen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, maar desondanks kan Orban terugkijken op een goede prestatie.

In Marseille was er een waar doelpuntenfestijn te zien. De thuisploeg wist maar liefst vijf keer het net te vinden en liet zien over een uitstekende aanval te beschikken. Met snelle combinaties en goed samenspel wist Marseille de verdediging van de tegenstander keer op keer te verrassen en zo de doelpunten te maken.

De supporters in het stadion werden getrakteerd op een waar spektakelstuk en gingen dan ook met een tevreden gevoel naar huis. Marseille liet zien dat ze dit seizoen serieus meedoen om de titel in de Ligue 1 en met dit soort overwinningen kunnen ze zeker hoge ogen gaan gooien.

Al met al was het weer een enerverend weekend in de Franse Ligue 1, met mooie wedstrijden en spectaculaire momenten. Orban liet zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is voor zijn team en Marseille bewees dat ze tot de top van de competitie behoren. We kijken dan ook uit naar de volgende speelronde, waar ongetwijfeld weer veel moois te zien zal zijn.

NPFL: Remo Stars en Katsina United winnen uitwedstrijden Previous post NPFL: Remo Stars en Katsina United winnen uitwedstrijden
Teleurgesteld dat we Man City niet hebben verslagen - Calafiori Next post Teleurgesteld dat we Man City niet hebben verslagen – Calafiori