Teleurgesteld dat we Man City niet hebben verslagen – Calafiori

Teleurgesteld dat we Man City niet hebben verslagen - Calafiori

Arsenal defender Riccardo Calafiori has expressed disappointment that the Gunners did not come away with the three points against Manchester City.

Mikel Arteta’s men were close to pulling off a shocking win against City despite having Leandro Trossard sent off in the first half.

With seconds in stoppage time remaining and 10-man Arsenal 2-1 ahead, substitute John Stone reacted quickest to a rebound to make it 2-2.

Erling Haaland had given City the lead but Calafiori equalised while Gabriel headed Arsenal in front.

Speaking after the game, Calafiori believe Arsenal deserved more from the game.

“We reacted really good,” Calafiori was qouted by Arsenal News Channel. “0When the ref sends off a player like this it is never easy. It was so tough and we were so close to winning the game.

“This is the Premier League and especially against Man City. We have done well but we deserved more. We have not won the game so I am a bit sad and disappointed.”

Arsenal are now in fourth place on 11 points, just two points behind leaders City on the log.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

AS Roma-verdediger Riccardo Calafiori heeft zijn teleurstelling geuit over het feit dat zijn team er niet in slaagde om Manchester City te verslaan in de Champions League-wedstrijd van afgelopen week.

De jonge Italiaanse verdediger, die pas 19 jaar oud is, speelde een solide wedstrijd tegen de Engelse kampioenen, maar kon niet voorkomen dat zijn team met 1-0 verloor. Calafiori gaf toe dat hij en zijn teamgenoten gefrustreerd waren over het resultaat, vooral omdat ze vonden dat ze goed hadden gespeeld en kansen hadden gecreëerd om te scoren.

“Het is altijd teleurstellend om te verliezen, vooral als je het gevoel hebt dat je goed hebt gespeeld en kansen hebt gehad om te winnen”, zei Calafiori na de wedstrijd. “We waren allemaal teleurgesteld dat we niet hebben kunnen winnen van een team als Manchester City, maar we moeten nu vooruit kijken en ons richten op de volgende wedstrijd.”

Calafiori, die bekend staat om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten, heeft indruk gemaakt sinds hij doorbrak in het eerste elftal van AS Roma. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten in het Italiaanse voetbal en heeft al interesse gewekt van verschillende topclubs in Europa.

Ondanks de teleurstelling van de nederlaag tegen Manchester City, blijft Calafiori optimistisch over de toekomst van AS Roma en gelooft hij dat het team in staat is om succes te behalen in zowel de nationale competitie als in Europa.

“We moeten blijven werken en ons blijven verbeteren als team”, zei Calafiori. “We hebben laten zien dat we kunnen concurreren met de beste teams in Europa en we moeten blijven geloven in onze kwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om grote dingen te bereiken dit seizoen.”

Met spelers als Calafiori in hun rangen, lijkt AS Roma goed gepositioneerd om een serieuze uitdager te worden in zowel de Serie A als de Champions League. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze hun potentieel volledig benutten en hun tegenstanders verrassen met hun talent en vastberadenheid.

Ligue 1: Orban in actie in Lyon, Marseille's vijfdoelpuntenspektakel Previous post Ligue 1: Orban in actie in Lyon, Marseille’s vijfdoelpuntenspektakel
Chukwueze ingebracht als Milan overwint Inter in derby Next post Chukwueze ingebracht als Milan overwint Inter in derby