Simon geeft assist in gelijkspel van 1-1 tussen Nantes en Angers

Simon geeft assist in gelijkspel van 1-1 tussen Nantes en Angers

Moses Simon provided an assist as Nantes held Angers to a 1-1 draw in the French Ligue 1 on Sunday.

It is Simon’s second assist in five league appearances for Nantes so far this season.

Simon Sets Up Johann Lepenant for the opening goal in the 18th minute but Himad Abdelli equalised for Angers on 24 minutes from the penalty spot.

Nantes move up to fifth position on eight points after five league games played.

The draw means Nantes are winless in their last two games amd have recorded two wins in the past five games.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de wedstrijd tussen Nantes en Angers van afgelopen weekend speelde Simon een cruciale rol door een assist te geven die resulteerde in een gelijkspel van 1-1. De Nigeriaanse aanvaller liet zien waarom hij een belangrijke speler is voor zijn team en waarom hij wordt beschouwd als een van de beste spelers in de Ligue 1.

Simon, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, wist de verdediging van Angers te slim af te zijn en een perfecte voorzet te geven aan zijn teamgenoot die de bal in het doel wist te schieten. Deze assist zorgde ervoor dat Nantes terugkwam van een achterstand en uiteindelijk een punt kon pakken in deze spannende wedstrijd.

De prestatie van Simon toont aan dat hij een belangrijke speler is voor Nantes en dat hij in staat is om het verschil te maken op het veld. Zijn snelheid en dribbelvaardigheden maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging en zijn vermogen om beslissende passes te geven maakt hem een waardevolle aanwinst voor zijn team.

Met deze assist heeft Simon opnieuw laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste spelers in de Ligue 1 en waarom hij wordt gevolgd door clubs over de hele wereld. Zijn talent en vastberadenheid maken hem een speler om in de gaten te houden en het is duidelijk dat hij nog veel meer hoogtepunten zal bereiken in zijn carrière.

Blue Jays Face Exciting Off-Season Ahead | Globalnews.ca Previous post Blue Jays Face Exciting Off-Season Ahead | Globalnews.ca
EPL: Stones breekt het hart van Arsenal terwijl Man City ongeslagen blijft Next post EPL: Stones breekt het hart van Arsenal terwijl Man City ongeslagen blijft