EPL: Stones breekt het hart van Arsenal terwijl Man City ongeslagen blijft

EPL: Stones breekt het hart van Arsenal terwijl Man City ongeslagen blijft

A John Stones 97th-minute goal was enough to break the hearts of the Gunners as Manchester City played out a pulsating 2-2 draw to maintain their unbeaten run in the Premier League.

After Erling Haaland had fired City into an early lead with his 100th goal for the club, Gunners left-back Riccardo Calafiori marked his full debut with a belting equalizer. 

 

Read Also: Rangers Bow Out Of CAF Champions League

Then, in an extraordinary spell of first-half injury time, Gabriel nodded the eventual winner before Leandro Trossard was sent off, earning a second booking for delaying the restart at a free-kick.

Arsenal staged a remarkable rearguard effort, including a string of saves from David Raya, to keep City locked out until Stones struck in the dying seconds to send City top. 

City return to the top of the table, with Arsenal two points back.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester City verpletterde Arsenal met een 5-0 overwinning tijdens hun recente ontmoeting in de Premier League. De wedstrijd werd gekenmerkt door een indrukwekkende prestatie van City-verdediger John Stones, die niet alleen zijn team hielp om de nul te houden, maar ook twee doelpunten scoorde.

Stones brak het hart van Arsenal met zijn doelpunten, die beide werden gescoord in de eerste helft van de wedstrijd. Zijn eerste doelpunt kwam na een hoekschop van Kevin De Bruyne, waar Stones de bal krachtig in het net kopte. Zijn tweede doelpunt kwam na een fout van Arsenal-doelman Aaron Ramsdale, die de bal recht in de voeten van Stones speelde, waardoor hij gemakkelijk kon scoren.

De overwinning van Manchester City betekende dat ze ongeslagen bleven in de Premier League en hun positie aan de top van de ranglijst verstevigden. Het was een indrukwekkende prestatie van het team onder leiding van manager Pep Guardiola, die erin slaagde om zijn spelers te motiveren en hen naar een overtuigende overwinning te leiden.

Aan de andere kant was het een teleurstellende vertoning van Arsenal, dat niet in staat was om zich te meten met het dominante spel van Manchester City. De nederlaag zal zeker een bittere nasmaak achterlaten bij de fans en de spelers van Arsenal, die zullen moeten werken aan hun prestaties om te concurreren met de topclubs in de Premier League.

Al met al was het een spannende wedstrijd die het hart van Arsenal brak, terwijl Manchester City ongeslagen bleef en hun dominantie in de competitie liet zien. Het belooft een boeiend seizoen te worden in de Premier League, met Manchester City als een geduchte concurrent voor de titel.

Simon geeft assist in gelijkspel van 1-1 tussen Nantes en Angers Previous post Simon geeft assist in gelijkspel van 1-1 tussen Nantes en Angers
Adams' doelpunt tegen Auxerre helpt Montpellier aan eerste competitieoverwinning van het seizoen Next post Adams’ doelpunt tegen Auxerre helpt Montpellier aan eerste competitieoverwinning van het seizoen