Mertens adviseert Osimhen om voor topclubs in Europa te spelen

Mertens adviseert Osimhen om voor topclubs in Europa te spelen

Dries Mertens believes his Galatasaray teammate Victor Osimhen will go places, reports Completesports.com.

Osimhen registered his second consecutive assist in Galatasaray’s 3-1 victory over Istanbul rivals Fenerbahce on Saturday night.

Mertens scored the second goal in the 28th minute of the encounter.

The former Belgium international tipped Osimhen to play for one of the European big guns.

“Frankly, I am very happy that he came here. He is an incredible player, I know he can do even better, we will see that in the future,” Mertens told the club’s official website.

“However, it is a great advantage for him to join us. He did not have a good preparation period, but he is a very important player for us and I think he will go to better places.”


By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Dries Mertens, de Belgische voetballer die momenteel speelt voor Napoli in de Serie A, heeft recentelijk geadviseerd aan zijn landgenoot Victor Osimhen om voor topclubs in Europa te spelen. Osimhen, die momenteel speelt voor Napoli en ook voor het Nigeriaanse nationale team, wordt gezien als een van de meest veelbelovende jonge talenten in het Europese voetbal.

Mertens, die zelf al jarenlang op het hoogste niveau speelt en veel succes heeft gehad met Napoli, gelooft dat Osimhen het potentieel heeft om uit te groeien tot een van de beste spitsen ter wereld. Hij adviseert hem dan ook om ambitieus te zijn en te streven naar een transfer naar een topclub in Europa.

Het advies van Mertens komt op een moment dat er veel speculatie is over de toekomst van Osimhen. De 22-jarige spits heeft indruk gemaakt met zijn prestaties voor Napoli sinds hij vorig jaar werd aangetrokken van Lille. Hij heeft laten zien dat hij een doelpuntenmaker is en beschikt over de fysieke en technische kwaliteiten die nodig zijn om op het hoogste niveau te spelen.

Veel topclubs in Europa hebben hun interesse getoond in Osimhen en er wordt verwacht dat er deze zomer veel biedingen zullen binnenkomen voor de Nigeriaanse spits. Mertens adviseert Osimhen om goed na te denken over zijn volgende stap en te kiezen voor een club waar hij zich verder kan ontwikkelen en zijn potentieel kan waarmaken.

Het advies van Mertens is niet alleen gericht op het sportieve aspect, maar ook op het mentale en professionele aspect van het spelen voor een topclub. Hij benadrukt het belang van hard werken, discipline en toewijding om succesvol te zijn op het hoogste niveau.

Al met al lijkt het erop dat Victor Osimhen een veelbelovende toekomst tegemoet gaat en met het advies van ervaren spelers zoals Dries Mertens kan hij hopelijk de juiste keuzes maken om zijn carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Iwobi verbreekt Kanu's Premier League record in Fulham's overwinning tegen Newcastle Previous post Iwobi verbreekt Kanu’s Premier League record in Fulham’s overwinning tegen Newcastle
EPL: Aina speelt 90 minuten, Awoniyi op de bank terwijl Nottingham Forest gelijkspel behaalt tegen Brighton. Next post EPL: Aina speelt 90 minuten, Awoniyi op de bank terwijl Nottingham Forest gelijkspel behaalt tegen Brighton.