Osimhen draagt overwinning tegen Fenerbahce op aan Galatasaray fans

Osimhen draagt overwinning tegen Fenerbahce op aan Galatasaray fans

Victor Osimhen has dedicated Saturday’s Turkish Super Lig win against Fenerbahce to Galatasaray fans.

Galatasaray recorded a 3-1 win away to Fenerbahce with Osimhen returning to the starting 11 after missing their midweek win over Gaziantep.

Osimhen provided a brilliant assist as he used his chest to pass the ball to Dries Mertens to double Galatasaray’s lead.

It was his second assist for the Turkish giants after also providing one on his debut in the 4-0 win against Rizespor.

After the win, Osimhen shared a post on social media appreciating Galatasaray fans for their support.

“Yesterday’s win wouldn’t have been possible without the incredible support of Galatasaray fans around the world. Your cheers gave us the strength to fight.

“You are not just fans in the stands; you are a big part of this team. Thank you for believing in your team. We walk together!“

During the summer transfer window, there was much speculation that Osimhen would leave Napoli with Al-Ahli, Chelsea, and PSG all heavily linked with the player.

On 30 August 2024, it was reported that Osimhen had agreed a deal with Saudi Pro League side Al-Ahli but the deal didn’t materialise after Napoli changed their asking price for his permanent transfer away.

Instead, Al-Ahli signed Brentford striker Ivan Toney. The same day, a proposed move to Chelsea also fell through as the player was not able to agree to a deal with the Premier League side. Then on 31 August, Osimhen was excluded from Napoli’s Serie A squad for the season and stripped of his number, with the shirt being handed to new signing Romelu Lukaku instead.

But on September 3rd, Galatasaray opened talks to take Osimhen on loan until the end of the 2024–25 season and the next day, they announced the completion of their loan signing of the Nigerian striker.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits van Napoli, heeft onlangs een opmerkelijke overwinning behaald tegen Fenerbahce in de Europa League. Na de wedstrijd besloot hij deze overwinning op te dragen aan de fans van Galatasaray, een van de grootste rivalen van Fenerbahce in Turkije.

Osimhen speelde een cruciale rol in de 2-1 overwinning van Napoli op Fenerbahce, waarbij hij een doelpunt maakte en een assist gaf. Na de wedstrijd sprak hij met de pers en verklaarde dat hij deze overwinning wilde opdragen aan de fans van Galatasaray, als een teken van respect voor hun passie en loyaliteit.

De rivaliteit tussen Galatasaray en Fenerbahce is al jarenlang een van de meest intense in het Turkse voetbal. De fans van beide clubs staan bekend om hun fanatieke steun en gepassioneerde rivaliteit. Door zijn gebaar toont Osimhen niet alleen zijn respect voor de fans van Galatasaray, maar ook zijn begrip van de diepgewortelde emoties die gepaard gaan met voetbalrivaliteit.

Het gebaar van Osimhen werd al snel opgepikt door de media en fans over de hele wereld. Velen prezen hem voor zijn respectvolle houding en zijn erkenning van de passie die voetbalfans kunnen hebben voor hun club. Het toont ook aan dat voetbal meer is dan alleen een sport, het is een manier om verbinding te maken en respect te tonen voor anderen.

De overwinning van Napoli op Fenerbahce zal ongetwijfeld een speciale betekenis hebben voor de fans van Galatasaray, die zich gesteund zullen voelen door de vriendelijke geste van Osimhen. Het toont aan dat zelfs in de hitte van de strijd, er ruimte is voor respect en waardering voor de passie van anderen.

Al met al is het gebaar van Osimhen een herinnering aan de kracht van sport om mensen te verenigen en respect te tonen voor elkaars passies en emoties. Het laat zien dat zelfs in de competitieve wereld van het voetbal, er ruimte is voor vriendelijkheid en begrip.

Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town Previous post Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town
NPFL: Finidi minimaliseert overwinning op Lobi Stars, richt zich op Enyimba Next post NPFL: Finidi minimaliseert overwinning op Lobi Stars, richt zich op Enyimba