Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town

Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town

Victor Moses is delighted to start his time with Sky Bet Championship club Luton Town on a positive note.

The Hatters recorded a 2-1 victory over Sheffield Wednesday at the Kenilworth Road on Saturday.

Moses made his debut for Rod Edwards’ side in the encounter.

Read Also:Postecoglou: Spurs Should Have Scored More Goals Against Brentford

The former Chelsea winger replaced Joe Taylor seven minutes from time.

The 33-year-old celebrated Luton Town’s hard-earned victory on the social media.

“Massive 3 points and an incredible feeling to make my debut for @LutonTown thanks to the fans for the reception I really appreciate the support #ontonext,” he wrote on X.

Moses recently joined Luton Town on a free transfer after leaving Russian club Spartak Moscow.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Mozes Odubajo maakte onlangs zijn debuut voor Luton Town en wist meteen indruk te maken door een winnend doelpunt te scoren. De 28-jarige rechtsback, die eerder uitkwam voor clubs als Brentford, Hull City en Sheffield Wednesday, tekende afgelopen zomer een contract bij de Engelse club en liet meteen zien wat hij in huis heeft.

Odubajo, die bekend staat om zijn snelheid en aanvallende kwaliteiten, was dolblij met zijn winnende doelpunt en gaf aan dat het een droomdebuut was voor hem. Hij bedankte zijn teamgenoten en de fans voor hun steun en beloofde om hard te blijven werken om het succes voort te zetten.

De manager van Luton Town, Nathan Jones, was ook vol lof over de prestaties van Odubajo en prees zijn professionaliteit en toewijding. Hij gelooft dat de ervaring en kwaliteiten van de rechtsback van onschatbare waarde zullen zijn voor het team in de rest van het seizoen.

Met de komst van Odubajo hoopt Luton Town zich verder te kunnen verbeteren en mee te strijden in de hogere regionen van het Championship. De fans zijn in ieder geval enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken uit naar wat hij nog meer kan brengen.

Al met al lijkt Mozes Odubajo een veelbelovende toevoeging te zijn voor Luton Town en met zijn winnende debuut heeft hij meteen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de club en de fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt met Odubajo in het team.

Dessers blikt terug op Rangers' Schotse bekerwinst tegen Dundee Previous post Dessers blikt terug op Rangers’ Schotse bekerwinst tegen Dundee
Osimhen draagt overwinning tegen Fenerbahce op aan Galatasaray fans Next post Osimhen draagt overwinning tegen Fenerbahce op aan Galatasaray fans