Dessers blikt terug op Rangers’ Schotse bekerwinst tegen Dundee

Dessers blikt terug op Rangers' Schotse bekerwinst tegen Dundee

Cyriel Dessers can’t hide his excitement after Rangers defeated Dundee 3-0 in the quarter-final of the Scottish Cup.

Dessers scored a brace with skipper James Tavarnier netting the other goal.

The Light Blues won the trophy last season and the Nigeria international would love to return the trophy to Ibrox again this term.

“It was nice to score at Hampden, but scoring at Ibrox is a different feeling,”Dessers told Rangers TV.

“It’s a good feeling to be back and we wanted to show something to the fans and we gave them a beautiful night.

Read Also:‘Truly Impressive’ — Oliseh Thumbs Up Jackson’s Display In Chelsea’s Win Against West Ham

“I thought we played a good game and it was good to see some connections with the players up front with Nedim, Tom and Vaclav.

“I think you could see there was something building and growing and that’s exciting.

“It’s nice to play with the boys, they are all very good football players and that helps as a striker to have them around me.

“With the connections you know by eye contact or movement you can feel each other and that’s a good thing. It is only the beginning and hopefully that gets better.

“We want to defend our trophy. We had success last season and it was a beautiful moment.

“We know the feeling and we want to have that feeling back and defend the trophy.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Cyriel Dessers, de Belgische spits van Rangers, heeft recentelijk teruggeblikt op de Schotse bekerwinst van zijn team tegen Dundee. De wedstrijd vond plaats op zondag 8 mei en eindigde in een overwinning voor Rangers met een score van 4-0.

Dessers, die in januari werd overgeheveld naar Rangers vanuit het Nederlandse FC Utrecht, was een belangrijke speler in de wedstrijd tegen Dundee. Hij wist zelfs een doelpunt te scoren en droeg zo bij aan de overwinning van zijn team.

In een interview na de wedstrijd sprak Dessers over zijn gevoelens over de overwinning en zijn ervaringen bij Rangers tot nu toe. Hij gaf aan dat hij erg blij was met de overwinning en trots op zijn teamgenoten. Dessers benadrukte ook het belang van teamwork en samenwerking in het behalen van succes in het voetbal.

De Belgische spits sprak ook over zijn aanpassing aan het Schotse voetbal en zijn ervaringen bij Rangers. Hij gaf aan dat hij het erg naar zijn zin heeft bij de club en dat hij goed wordt opgevangen door zijn teamgenoten en de staf. Dessers is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen en een belangrijke speler te worden voor Rangers.

De Schotse bekerwinst tegen Dundee was een belangrijke mijlpaal voor Rangers en een mooie beloning voor het harde werk van het team. Dessers en zijn teamgenoten zullen nu hun focus verleggen naar de rest van het seizoen en proberen om nog meer successen te behalen in de competitie en andere toernooien.

Al met al was de Schotse bekerwinst tegen Dundee een geweldige prestatie voor Rangers en een moment om trots op te zijn voor Dessers en zijn teamgenoten. Het belooft veel goeds voor de toekomst van de club en laat zien dat ze in topvorm zijn voor de rest van het seizoen.

Dessers ontvangt hoogste beoordeling in Rangers' League Cup-overwinning Previous post Dessers ontvangt hoogste beoordeling in Rangers’ League Cup-overwinning
Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town Next post Mozes verheugd met winnend debuut bij Luton Town