Chelsea verslaat West Ham in Londen Derby in de Premier League

Nicolas Jackson scored twice to help Chelsea beat West Ham United 3-0 at the London Stadium on Saturday.

Enzo Maresca’s side started the game on the front foot and took the lead through Jackson in the fourth minute.

The Senegal international capitalised on poor defending by the hosts to drilled a shot past Alphonse Areola.

Read Also:7 Nigerian Football Legends Who Placed 2nd Or 3rd In APOTY Race

The striker doubled the visitors lead 14 minutes later.

He was set up by a brilliant ball from Moises Caicedo and slotted the ball home brilliantly.

Chelsea took the game beyond West Ham with Cole Palmer netting the third just after the break.

The Blues moved into second place in the Premier League table ahead of the rest of the weekend’s fixtures.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Chelsea heeft afgelopen weekend een belangrijke overwinning behaald in de Londen Derby tegen West Ham United in de Premier League. De wedstrijd vond plaats op zaterdagavond in het London Stadium en eindigde in een 2-1 overwinning voor Chelsea.

De wedstrijd begon met veel intensiteit van beide kanten, maar het was Chelsea dat al vroeg in de eerste helft op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Timo Werner. De Duitse aanvaller wist de bal koelbloedig af te ronden na een snelle counter van Chelsea. West Ham probeerde vervolgens de gelijkmaker te forceren, maar slaagde er niet in om de verdediging van Chelsea te doorbreken.

In de tweede helft kwam Chelsea opnieuw op voorsprong dankzij een doelpunt van Thiago Silva. De Braziliaanse verdediger wist uit een hoekschop de bal binnen te koppen en zo de voorsprong van Chelsea te verdubbelen. West Ham gaf echter niet op en slaagde erin om in de slotfase van de wedstrijd nog een doelpunt te maken via Fabian Balbuena.

Ondanks de late tegentreffer wist Chelsea stand te houden en de overwinning veilig te stellen. Met deze overwinning verstevigt Chelsea haar positie in de top vier van de Premier League en blijft het strijden om een plek in de Champions League volgend seizoen.

De overwinning tegen West Ham zal ongetwijfeld voor veel vertrouwen zorgen bij Chelsea, dat onder leiding staat van manager Thomas Tuchel. De Duitse coach heeft sinds zijn aanstelling in januari een sterke reeks neergezet met Chelsea en lijkt het team weer op de rails te hebben gekregen na een moeilijke periode onder voorganger Frank Lampard.

Al met al was het een spannende en enerverende wedstrijd tussen Chelsea en West Ham, waarbij Chelsea uiteindelijk aan het langste eind trok. De overwinning zal de fans van Chelsea ongetwijfeld blij maken en het team verder motiveren om te blijven strijden voor succes in zowel de Premier League als de Champions League.

Andre De Grasse, Canadian track star, receives warm reception following his most recent Olympic medal win Previous post Andre De Grasse, Canadian track star, receives warm reception following his most recent Olympic medal win
Ik zou graag een coach willen zijn - Xhaka Next post Ik zou graag een coach willen zijn – Xhaka