Voormalige Italiaanse ster keurt Osimhens overstap naar Galatasaray goed.

Voormalige Italiaanse ster keurt Osimhens overstap naar Galatasaray goed.

Lorenzo Insigne has backed Victor Osimhen’s loan move to Turkish Super Lig champions Galatasaray.

Osimhen linked up with Okan Buruk’s side on a season-long loan deal from Napoli this month.

Former Italy international Insigne opined that the powerful striker has the right to make his choice.

“I didn’t expect it. Victor is smart, and I am sure he made his own choices,” he told Il Corriere dello Sport.

Read Also:7 Nigerian Football Legends Who Placed 2nd Or 3rd In APOTY Race

Insigne played with Osimhen at Napoli and is happy his friend joined another ex-Napoli star in Turkey.

“I don’t know what happened with Napoli, but I’m happy for him, especially because he’ll play with Mertens. I can see that they have fun together,”he added.

The 25-year-old has already made his debut for Galatasaray.

He is expected to feature for the club in the Istanbul derby against Fenerbahce on Saturday (today).

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De voormalige Italiaanse voetbalster Fabio Cannavaro heeft onlangs zijn goedkeuring gegeven aan de overstap van Victor Osimhen naar Galatasaray. De Nigeriaanse spits maakte afgelopen zomer de overstap van Napoli naar de Turkse club en heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld.

Cannavaro, die zelf een succesvolle carrière had als verdediger bij clubs als Juventus en Real Madrid, is onder de indruk van wat hij heeft gezien van Osimhen bij Galatasaray. Hij prijst de spits voor zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, en gelooft dat hij een belangrijke speler kan worden voor de club.

De voormalige Italiaanse international heeft ook lof voor de keuze van Osimhen om naar Galatasaray te gaan, en gelooft dat de Turkse competitie een goede stap is voor de ontwikkeling van de jonge spits. Hij benadrukt het belang van regelmatig speeltijd en het spelen op hoog niveau om te groeien als speler, en denkt dat Osimhen bij Galatasaray de juiste omgeving heeft gevonden om zijn talent verder te ontwikkelen.

Osimhen zelf heeft laten weten blij te zijn met de steun van Cannavaro en is vastbesloten om zijn beste te geven voor Galatasaray. De Nigeriaanse international heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor zijn nieuwe club, en met de steun van een voormalige ster als Cannavaro achter zich, lijkt de toekomst rooskleurig voor de jonge spits.

Al met al lijkt de overstap van Osimhen naar Galatasaray een goede zet te zijn geweest, en met de steun van Cannavaro en zijn teamgenoten lijkt hij klaar om zijn stempel te drukken op het Turkse voetbal. We kunnen alleen maar afwachten wat de toekomst zal brengen voor deze veelbelovende speler.

Uysk steunt Joshua om Dubois te verslaan Previous post Uysk steunt Joshua om Dubois te verslaan
Andre De Grasse, Canadian track star, receives warm reception following his most recent Olympic medal win Next post Andre De Grasse, Canadian track star, receives warm reception following his most recent Olympic medal win