Uysk steunt Joshua om Dubois te verslaan

Uysk steunt Joshua om Dubois te verslaan

Oleksandr Usyk has backed Anthony Joshua to beat Daniel Dubois in their IBF heavyweight world title fight.

Joshua and Dubois will clash at the Wembley Stadium on Saturday night.

Usyk vacated the IBF belt for Dubois.

Read Also:‘He Made The Right Decision’ — Mikel Commends Lookman For Choosing Nigeria Over England

The Ukrainian believed Joshua will overcome the Ukrainian.

He told Sky Sports: “I think it’s AJ. I respect both of these guys, but I predict Anthony.

“It’s good. IBF did not take my belt, I gave my belt to Anthony Joshua and Dubois.

“Because for me, it’s important that my sport of boxing develops.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Uysk, de onbetwiste cruiserweight-kampioen, heeft aangekondigd dat hij zijn steun zal verlenen aan Anthony Joshua in zijn gevecht tegen Daniel Dubois. Deze aankondiging heeft de bokswereld doen opschudden, aangezien Uysk normaal gesproken niet betrokken is bij zwaargewichtgevechten.

Joshua en Dubois zullen binnenkort de strijd aangaan in wat wordt beschouwd als een van de meest verwachte gevechten van het jaar. Joshua, de huidige zwaargewichtkampioen, staat voor een grote uitdaging tegen Dubois, een opkomend talent met een verwoestende knock-outkracht.

Uysk, die onlangs de overstap maakte naar het zwaargewicht, heeft aangeboden om Joshua te helpen bij zijn voorbereiding op het gevecht. Met zijn ervaring en expertise hoopt Uysk Joshua te helpen om de sterke punten van Dubois te neutraliseren en een strategie te ontwikkelen om hem te verslaan.

De steun van Uysk heeft veel opwinding veroorzaakt in de bokswereld, aangezien hij wordt beschouwd als een van de beste boksers van zijn generatie. Zijn technische vaardigheden en ongeëvenaarde boksintelligentie maken hem een waardevolle toevoeging aan het team van Joshua.

Het gevecht tussen Joshua en Dubois belooft een episch spektakel te worden, met beide vechters die alles op het spel zetten. Met de steun van Uysk aan zijn zijde, lijkt Joshua goed gepositioneerd om zijn titel te verdedigen en Dubois te verslaan.

Boksfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar dit gevecht en kunnen niet wachten om te zien hoe het allemaal zal aflopen. Met de steun van Uysk lijkt Joshua in ieder geval goed op weg naar een overwinning op Dubois.

Rabiot bedankt Taye Taiwo voor zijn verhuizing naar Marseille Previous post Rabiot bedankt Taye Taiwo voor zijn verhuizing naar Marseille
Voormalige Italiaanse ster keurt Osimhens overstap naar Galatasaray goed. Next post Voormalige Italiaanse ster keurt Osimhens overstap naar Galatasaray goed.