Essien verdedigt Jackson na boze reactie op kritiek van Mikel

Essien verdedigt Jackson na boze reactie op kritiek van Mikel

Former Chelsea midfielder Michael Essien has defended Nicolas Jackson following his public spat with John Mikel Obi.

Mikel publicly criticised Jackson following Chelsea’s 2-0 defeat to Manchester City on the opening day of the season.

The former Nigeria captain was not happy with Jackson’s failure to convert the chances he created in the game.

Read Also:EPL: Three Points Or Nothing –Arteta Speaks Ahead Man City Vs Arsenal

Jackson reacted angrily after scoring in the Blues 7-2 rout of Wolverhampton Wanderers: ” Shut your mouth, don’t talk sh*t, we are killing ourselves for Africa.”

Essien has now shared his thoughts on the scuffle between the two.

“We all have our personalities. Some will say it, but for me, I would just ignore it,” Essien shared during an interview with Joy Sports.

“Everyone has an opinion, but I think it’s not personal. However, when the criticism comes from ex-players, it hurts the players even more, and then they react.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Michael Essien heeft onlangs zijn voormalige teamgenoot, Glen Johnson, verdedigd nadat hij kritiek ontving van John Obi Mikel. De voormalige Chelsea-speler sprak zijn steun uit voor Johnson en benadrukte dat het belangrijk is om respectvol te blijven, zelfs als je het niet eens bent met iemand.

Mikel uitte zijn ongenoegen over de kritiek die Johnson had geuit op zijn prestaties op het veld. Hij noemde de opmerkingen van Johnson respectloos en ongepast. Essien sprong echter in de bres voor zijn voormalige ploeggenoot en benadrukte dat het normaal is dat spelers kritiek ontvangen, maar dat dit altijd op een respectvolle manier moet gebeuren.

Essien benadrukte ook het belang van teamgeest en solidariteit binnen een team. Hij benadrukte dat het essentieel is om elkaar te steunen, zelfs als er meningsverschillen zijn. Essien benadrukte dat het belangrijk is om als team samen te werken en elkaar te helpen om succesvol te zijn.

De reactie van Essien toont aan dat respect en solidariteit essentiële waarden zijn in de sportwereld. Het is belangrijk om kritiek op een constructieve en respectvolle manier te uiten, en om altijd de teamgeest te behouden, zelfs in moeilijke situaties. Essien’s woorden dienen als een herinnering aan het belang van respect en samenwerking in de sport en in het leven in het algemeen.

EPL: Drie Punten of Niets - Arteta spreekt vooruit op Man City tegen Arsenal Previous post EPL: Drie Punten of Niets – Arteta spreekt vooruit op Man City tegen Arsenal
Voorspelling van Shearer voor Man City tegen Arsenal Next post Voorspelling van Shearer voor Man City tegen Arsenal