EPL: Drie Punten of Niets – Arteta spreekt vooruit op Man City tegen Arsenal

EPL: Drie Punten of Niets - Arteta spreekt vooruit op Man City tegen Arsenal

Arsenal boss Mikel Arteta has insisted that the Gunners will be aiming for the three points when they tackle Manchester City at the Etihad Stadium on Sunday.

Arteta made this known in an interview with the club’s website, where he said that Arsenal won’t hesitate to attack the Citizens.

“For sure we will prepare to try and win. That’s been the message already.

Read Also: Ahmed Musa On A New Mission For Nigerian Football  –Odegbami

“In order to do that there are going to be things that we have to do much better. Because we all know we need a big performance to beat them. We know what it means. We know what we’re fighting for and it’s a great opportunity for the team to show what we’re capable of doing.

“It will be really competitive. It’s the home of the champions, the team that’s been the most consistent in history not just in terms of results but in terms of dominance.

“It’s a challenge no doubt. But we will go there and prove that we can take another step that we can compete and win in those grounds.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Engelse Premier League staat bekend om zijn competitieve aard en de constante strijd om de toppositie. Voor veel teams is het motto “drie punten of niets”, en dat geldt zeker voor Arsenal, dat binnenkort tegen Manchester City zal spelen. Arsenal’s manager, Mikel Arteta, heeft vooruit gekeken naar deze belangrijke wedstrijd en heeft zijn verwachtingen uitgesproken.

Arteta, die eerder als assistent-trainer bij Manchester City werkte, kent het team goed en weet wat ze kunnen verwachten. Hij benadrukt het belang van het behalen van drie punten in deze wedstrijd om hun positie in de top van de Premier League te behouden. Arsenal staat momenteel op de zesde plaats en heeft nog steeds kans op een plek in de top vier, wat hen een ticket zou opleveren voor de Champions League.

De wedstrijd tegen Manchester City zal zeker geen gemakkelijke opgave worden, gezien het feit dat City momenteel bovenaan de ranglijst staat en een van de favorieten is om het kampioenschap te winnen. Arteta weet echter dat zijn team de kwaliteiten heeft om te concurreren en is vastbesloten om een goed resultaat neer te zetten.

Een van de sleutels tot succes voor Arsenal zal zijn om defensief solide te blijven en tegelijkertijd gevaarlijk te zijn in de aanval. Met spelers als Pierre-Emerick Aubameyang en Bukayo Saka in hun gelederen, hebben ze zeker de potentie om doelpunten te maken tegen een sterke verdediging als die van Manchester City.

Arteta heeft ook benadrukt hoe belangrijk het is voor zijn team om geconcentreerd te blijven gedurende de hele wedstrijd en geen fouten te maken die hen duur kunnen komen te staan. Tegen een team als Manchester City, dat bekend staat om zijn snelle aanvallen en dodelijke afwerking, is het cruciaal om alert te blijven en geen ruimte weg te geven.

Al met al belooft de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City een spannende en intense strijd te worden, waarbij beide teams alles zullen geven om de drie punten te pakken. Arteta en zijn spelers zijn vastbesloten om te laten zien wat ze waard zijn en hun fans trots te maken. Het belooft een boeiende confrontatie te worden tussen twee topclubs in de Engelse Premier League.

Ahmed Musa op een nieuwe missie voor het Nigeriaanse voetbal - Odegbami Previous post Ahmed Musa op een nieuwe missie voor het Nigeriaanse voetbal – Odegbami
Essien verdedigt Jackson na boze reactie op kritiek van Mikel Next post Essien verdedigt Jackson na boze reactie op kritiek van Mikel