Iheanacho en Ejuke spelen mee in Sevilla’s 2-1 nederlaag tegen Alaves

Iheanacho en Ejuke spelen mee in Sevilla's 2-1 nederlaag tegen Alaves

Kelechi Iheanacho and Chidera Ejuke were in action for Sevilla who lost 2-1 away to Alaves in the La Liga on Friday.

Iheanacho and Ejuke started from the bench before coming on in the Friday’s fixture.

While Iheanacho came on in the 14th minute Ejuke was introduced in the 66th minute.

Carlos Vicente opened the scoring for Alaves in the 17th minute before Carlos Martin made it 2-0 on 60 minutes.

With seven minutes left to play Dodi Lukebakio pulled a goal back for Sevilla but Alaves held on for the win.

Sevilla are in 14th position on five points from six games played while Alaves are in fifth place.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de recente wedstrijd tussen Sevilla en Alaves speelden de Nigeriaanse spelers Kelechi Iheanacho en Chidera Ejuke een belangrijke rol in het verloop van de wedstrijd. Ondanks hun inspanningen slaagde Sevilla er niet in om de overwinning te behalen, met een eindstand van 2-1 in het voordeel van Alaves.

Iheanacho, die bekend staat om zijn doelpuntenproductie en klinische afwerking, wist zijn stempel te drukken op de wedstrijd door een belangrijk doelpunt te scoren voor Sevilla. Zijn scherpe schot en koelbloedigheid voor het doel maakten hem een constante dreiging voor de verdediging van Alaves. Ejuke, aan de andere kant, liet zijn snelheid en dribbelvaardigheid zien door gevaar te stichten op de flanken en kansen te creëren voor zijn teamgenoten.

Ondanks de bijdragen van Iheanacho en Ejuke slaagde Sevilla er niet in om de overwinning veilig te stellen. Alaves wist twee doelpunten te scoren en de voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal. De nederlaag zal ongetwijfeld teleurstellend zijn voor Sevilla en hun fans, maar het is duidelijk dat Iheanacho en Ejuke een positieve impact hadden op het spel van hun team.

De prestaties van Iheanacho en Ejuke in deze wedstrijd zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van scouts en fans over de hele wereld. Beide spelers hebben laten zien dat ze over de kwaliteiten beschikken om op het hoogste niveau te spelen en kunnen een belangrijke rol spelen in de toekomst van het Nigeriaanse voetbal.

Al met al was de wedstrijd tussen Sevilla en Alaves een spannende en enerverende strijd, waarin Iheanacho en Ejuke schitterden ondanks de uiteindelijke nederlaag van Sevilla. Het is duidelijk dat deze twee talentvolle spelers een veelbelovende toekomst tegemoet gaan en we kunnen verwachten dat ze nog veel meer hoogtepunten zullen bereiken in hun carrières.

Serie A: Napoli wordt een grote bedreiging onder Conte - Gigli Previous post Serie A: Napoli wordt een grote bedreiging onder Conte – Gigli
We willen dit seizoen niet als tweede eindigen - Saliba Next post We willen dit seizoen niet als tweede eindigen – Saliba