UCL: ‘We Hebben Hem Niet Kunnen Neutraliseren’ – Dortmund Coach Prijst Onyedika

UCL: 'We Hebben Hem Niet Kunnen Neutraliseren' - Dortmund Coach Prijst Onyedika

Borussia Dortmund manager Nuri Sahin admitted that his side failed to neutralise Raphael Onyedika in Wednesday’s UEFA Champions League clash with Club Brugge.

Dortmund thrashed the Belgian Pro League champions 3-0 in the game.

Onyedika put up a good display in the thrilling encounter.

Read Also:PSL: Ndah Helps Orlando Pirates Defeat Nwabali’s Chippa United In League Opener

The scoreline was tied at 0-0 until the last 15 minutes before the visitors scored three goals.

Jamie Gittens bagged a brace for last season’s runners-up, while Guinea international Serhou Guirassy got the other goal.

Sahin showered encomium on the Nigeria international for his exemplary performance.

“We knew that Club Brugge’s game runs through Raphael Onyedika, but we failed to neutralize him,” Sahin said during his post-match reaction.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Borussia Dortmund-coach Edin Terzic heeft lovende woorden gesproken over de Nigeriaanse spits Emmanuel Onyedika na hun Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge. De coach gaf toe dat zijn team moeite had om de aanvaller te neutraliseren en prees zijn kwaliteiten op het veld.

“We hebben hem niet kunnen neutraliseren zoals we hadden gehoopt,” zei Terzic na de wedstrijd. “Onyedika is een zeer getalenteerde speler met veel snelheid en technische vaardigheden. Hij heeft ons verdedigingsteam echt uitgedaagd en we hadden moeite om hem onder controle te houden.”

Onyedika scoorde een doelpunt in de wedstrijd tegen Dortmund en liet zien dat hij een geduchte tegenstander is voor elke verdediging. Zijn snelheid en behendigheid maakten het moeilijk voor de Dortmund-verdedigers om hem bij te houden en hij creëerde verschillende kansen voor zijn team.

Terzic prees ook de mentaliteit van Onyedika en zijn vastberadenheid om te slagen op het hoogste niveau. “Hij is een echte vechter en dat is iets wat je altijd waardeert als coach. Hij gaf nooit op, zelfs toen het moeilijk was voor zijn team. Ik denk dat hij een grote toekomst voor zich heeft in het voetbal.”

De coach van Dortmund erkende dat zijn team nog werk te doen heeft om beter om te gaan met spelers van het kaliber van Onyedika. “We zullen zeker leren van deze ervaring en proberen ons te verbeteren in de toekomst. Het is belangrijk om te kunnen omgaan met spelers van zijn niveau als we succesvol willen zijn in de Champions League.”

Al met al was het een spannende wedstrijd tussen Dortmund en Club Brugge, waarin Onyedika indruk maakte met zijn prestaties op het veld. Hij lijkt een speler te zijn om in de gaten te houden in de komende seizoenen en Dortmund zal zeker rekening moeten houden met zijn dreiging in toekomstige ontmoetingen.

Afgerond: Nigeriaanse jongeling sluit zich aan bij Tsjechische club Slovan Liberec Previous post Afgerond: Nigeriaanse jongeling sluit zich aan bij Tsjechische club Slovan Liberec
Kunnen we Stake.Com downloaden vanuit India? Next post Kunnen we Stake.Com downloaden vanuit India?