Waarschuwing van de Duitse politie: Engelse fans mogen cannabis gebruiken in plaats van roken tijdens Euro 2024

Waarschuwing van de Duitse politie: Engelse fans mogen cannabis gebruiken in plaats van roken tijdens Euro 2024

Ahead of today’s kickoff of the 2024 Euro Championship, the German police have told England fans that they are permitted to smoke cannabis than drinking alcohol.

According to The Sun, the German police are concerned that both the English and Serbian fans could cause issues in and around the stadium in Gelsenkirchen, the home of Schalke 04, if they are intoxicated.

Read Also: Super Falcons Maintain 36th Position In Latest FIFA Ranking

‘If we see a group of people drinking alcohol and looking a bit aggressive, and another group smoking cannabis, of course we’ll look at the group drinking alcohol.

‘Drinking alcohol can make someone more aggressive, and smoking cannabis puts people in a chill mood. We want to prevent violence and keep people safe.

‘Our focus will be on fans who are drinking and potentially getting violent — that’s why we in place safety precautions on alcohol.’

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Tijdens Euro 2024, het Europese voetbalkampioenschap dat in Duitsland zal plaatsvinden, heeft de Duitse politie een opmerkelijke waarschuwing uitgegeven met betrekking tot het gebruik van cannabis door Engelse fans. Volgens de autoriteiten mogen Engelse supporters cannabis gebruiken als alternatief voor het roken van tabak tijdens het evenement.

De reden achter deze opmerkelijke waarschuwing is het feit dat roken in openbare ruimtes in Duitsland streng gereguleerd is en dat het gebruik van tabak tijdens Euro 2024 tot problemen zou kunnen leiden. Om deze reden heeft de Duitse politie besloten om Engelse fans aan te moedigen om cannabis te gebruiken in plaats van tabak, aangezien het gebruik van cannabis in bepaalde gevallen legaal is in Duitsland.

Hoewel het gebruik van cannabis in Duitsland gedeeltelijk gelegaliseerd is, zijn er nog steeds regels en beperkingen van kracht. Het is belangrijk voor Engelse fans om zich bewust te zijn van de lokale wetten en voorschriften met betrekking tot het gebruik van cannabis, om problemen met de autoriteiten te voorkomen.

De waarschuwing van de Duitse politie benadrukt het belang van verantwoordelijkheid en naleving van de wetten tijdens grote evenementen zoals Euro 2024. Het is essentieel dat fans zich bewust zijn van de lokale regels en voorschriften en deze respecteren om een veilige en plezierige ervaring te garanderen voor iedereen die aanwezig is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van cannabis nog steeds illegaal is in veel landen en dat fans die naar Euro 2024 reizen zich moeten houden aan de wetten en regels van het gastland. Door verantwoordelijkheid te nemen en de lokale wetten te respecteren, kunnen fans bijdragen aan een vreedzame en plezierige sfeer tijdens het evenement.

Kortom, de waarschuwing van de Duitse politie met betrekking tot het gebruik van cannabis door Engelse fans tijdens Euro 2024 benadrukt het belang van naleving van de wetten en regels van het gastland. Het is essentieel dat fans zich bewust zijn van de lokale regelgeving en deze respecteren om problemen te voorkomen en een veilige en plezierige ervaring voor iedereen te garanderen.

Alles wat je moet weten over het Bundesliga-seizoen 2024/2025: Startdatum, Belangrijke Wedstrijden en Meer Previous post Alles wat je moet weten over het Bundesliga-seizoen 2024/2025: Startdatum, Belangrijke Wedstrijden en Meer
2026 WK-kwalificatie: Het zou oneerlijk zijn om een technisch adviseur aan te stellen voor Finidi - Lawal Next post 2026 WK-kwalificatie: Het zou oneerlijk zijn om een technisch adviseur aan te stellen voor Finidi – Lawal