Afgerond: Spaanse club Getafe tekent Nigeriaanse middenvelder

Afgerond: Spaanse club Getafe tekent Nigeriaanse middenvelder

Nigeria midfielder Uche Chrisantus has linked up with LaLiga club, Getafe, reports Completesports.com.

Chrisantus, who joined the Azulones from Spanish Primera Division Group 2 club AD Ceuta signed a four-year contract.

“Getafe CF and AD Ceuta FC have reached an agreement for the transfer of Chrisantus Uche. The 21-year-old Nigerian footballer has signed with the club until 30 June 2028 and will spend the next four seasons in the blue and white jersey,” the club announced on their official website.


Read Also:Okezie Qualifies For Paris Olympics In 400m At Edmonton Athletics Invitational

Meanwhile, the 21-year-old has penned a farewell letter to his former teammates and supporters after leaving the club.

“I want to express my heartfelt gratitude to my coaches and colleagues for their unwavering support and guidance throughout my journey. I also want to thank the fans for their constant encouragement and love. It has been an incredible experience and I will cherish the memories forever. Farewell, my dear coaches, colleagues, and fans. forever ceuta.” he wrote on Instagram.

The player will join Getafe’s first team for pre-season training, where he will compete for a spot in the squad.

Ikechukwu Uche and Oghenekaro Etebo are the two other Nigerians, who have played for Getafe in the past.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Spaanse voetbalclub Getafe heeft onlangs een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van een Nigeriaanse middenvelder. De transfer van deze speler markeert een belangrijke stap voor de club, die zich continu blijft versterken om competitief te blijven in de Spaanse competitie.

De Nigeriaanse middenvelder, wiens naam nog niet bekend is gemaakt, wordt gezien als een veelbelovend talent met veel potentieel. Hij heeft al ervaring opgedaan in verschillende competities en wordt beschouwd als een aanwinst voor het team van Getafe. Zijn technische vaardigheden, snelheid en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Getafe staat bekend om zijn sterke verdediging en solide tactiek, en de komst van de Nigeriaanse middenvelder zal naar verwachting de kwaliteit van het team verder versterken. Met zijn toevoeging hoopt de club haar prestaties in de competitie te verbeteren en wellicht zelfs een gooi te doen naar een plek in de top van de ranglijst.

De transfer van de Nigeriaanse middenvelder toont aan dat Getafe serieus bezig is met het versterken van het team en het behalen van succes in de competitie. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van deze nieuwe speler en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het behalen van overwinningen voor Getafe.

Al met al is de transfer van de Nigeriaanse middenvelder naar Getafe een belangrijke ontwikkeling voor zowel de club als de speler zelf. Het is een kans voor hem om zijn talent verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij waard is op het hoogste niveau van het Spaanse voetbal. We kijken uit naar zijn debuut en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Finidi Niet Het Probleem Van Super Eagles - Chris Green Previous post Finidi Niet Het Probleem Van Super Eagles – Chris Green
Okoye krijgt nieuwe coach bij Udinese Next post Okoye krijgt nieuwe coach bij Udinese