Mbappe: Ik wil mijn stempel drukken op het EK 2024 Kampioenschap

Mbappe: Ik wil mijn stempel drukken op het EK 2024 Kampioenschap

Real Madrid signing Kylian Mbappe has vowed to leave his mark in the Euro 2024 championship.

The former PSG star stated this in a chat with BILD, where said that ​he’s happy the tournament is being held solely in Germany.

Read Also: 2026 WCQ: Don’t Write Off Super Eagles Yet–Agu Tells Nigerians

“This is my first ‘normal’ European Championship, in 2021 it was held in several countries, so it was not the same, it was strange. Now I want to leave my mark on it,” he told BILD.

“The Ballon d’Or continues to be my goal, since my childhood I wanted to become the best player in the world.

“I want to keep progressing but without losing the pleasure of playing.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kylian Mbappe, de Franse voetbalster die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelpunten, heeft zijn zinnen gezet op het EK 2024 Kampioenschap. De 23-jarige aanvaller, die momenteel speelt voor Paris Saint-Germain, heeft aangegeven dat hij graag zijn stempel wil drukken op het toernooi en zijn land naar de overwinning wil leiden.

Mbappe is al jarenlang een van de meest veelbelovende talenten in het internationale voetbal. Hij maakte zijn debuut voor het Franse nationale team op slechts 18-jarige leeftijd en heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Hij was een belangrijke speler in het Franse team dat in 2018 het WK won en wordt gezien als een van de beste spelers ter wereld.

Met het EK 2024 voor de deur, heeft Mbappe laten weten dat hij vastbesloten is om zijn beste spel te laten zien en zijn land naar glorie te leiden. Hij gelooft dat Frankrijk het potentieel heeft om opnieuw kampioen te worden en is vastberaden om daar een grote rol in te spelen.

Mbappe’s ambitie en vastberadenheid zijn bewonderenswaardig en tonen zijn toewijding aan het voetbal en zijn land. Zijn talent en vaardigheden maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging en zijn doelpunten kunnen het verschil maken in belangrijke wedstrijden.

Het EK 2024 belooft een spannend toernooi te worden en met spelers als Mbappe die hun stempel willen drukken, kunnen fans zich verheugen op geweldige wedstrijden en onvergetelijke momenten. Het is duidelijk dat Mbappe vastbesloten is om geschiedenis te schrijven en zijn naam te vereeuwigen als een van de groten in het voetbal.

2026 WK-kwalificatie: Agu vertelt Nigerianen om de Super Eagles nog niet af te schrijven Previous post 2026 WK-kwalificatie: Agu vertelt Nigerianen om de Super Eagles nog niet af te schrijven
U-17 WK-kwalificatie: Flamingo's klaar om Liberia tweemaal te verslaan Next post U-17 WK-kwalificatie: Flamingo’s klaar om Liberia tweemaal te verslaan