Lookman wint de speler van de maand award van Atalanta

Lookman wint de speler van de maand award van Atalanta

Ademola Lookman has been named Atalanta’s Player of the Month for April and June, reports Completesports.com.

Lookman scored six goals and provided three assists in the two months under review.

The Nigeria international hugged the headlines after scoring a hat-trick in Atalanta’s UEFA Europa League final victory over Bundesliga champions Bayer Leverkusen.

It’s the first time the winger will be winning the award this season.

Read Also:NPFL: 3SC Floor Rangers In Ibadan, Heartland Relegated

The 26-year-old finished the campaign with 17 goals and eight assists across all competitions.

Gianluca Scamacca and Ederson finished in second and third position respectively.

Lookman has been linked with a summer exit from Atalanta following his impressive displays for La Dea.

West Ham United and Bayern Munich are reportedly interested in the player.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De jonge aanvaller Ademola Lookman heeft onlangs de speler van de maand award gewonnen bij Atalanta. De 23-jarige Engelsman heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft daarmee de harten van de fans veroverd.

Lookman, die in januari werd gehuurd van RB Leipzig, heeft zich snel aangepast aan het spel van Atalanta en heeft een belangrijke rol gespeeld in de recente successen van het team. Hij heeft laten zien dat hij een veelzijdige speler is, die zowel als vleugelspeler als als aanvaller kan spelen.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Lookman al meerdere belangrijke doelpunten gescoord voor Atalanta. Zijn optredens hebben niet alleen indruk gemaakt op de fans, maar ook op zijn medespelers en de coach.

De speler van de maand award is een beloning voor Lookman’s harde werk en toewijding aan het team. Hij heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team en heeft bewezen dat hij een belangrijke speler kan zijn in de toekomst van Atalanta.

Met zijn winst van de speler van de maand award heeft Lookman bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden. Zijn talent en potentieel maken hem een van de meest opwindende spelers in de Serie A en het is duidelijk dat hij een grote rol zal spelen in de toekomst van Atalanta.

Beoordeling van 100% directe slotsite, authentieke buitenlandse website, directe overdracht vanuit het buitenland, geen minimale stortingen of opnames, ondersteunt Wallet. Previous post Beoordeling van 100% directe slotsite, authentieke buitenlandse website, directe overdracht vanuit het buitenland, geen minimale stortingen of opnames, ondersteunt Wallet.
Euro 2024: Pas op voor Milinkovic-Savic en Mitrovic - Richards waarschuwt Engeland Next post Euro 2024: Pas op voor Milinkovic-Savic en Mitrovic – Richards waarschuwt Engeland