Promotie naar NPFL veiliggesteld door Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en twee andere teams in NNL Playoffs.

Promotie naar NPFL veiliggesteld door Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en twee andere teams in NNL Playoffs.

Four clubs; Nasarawa United, El-Kanemi Warriors, Beyond Limits and Ikorodu City have all secured promotion to the Nigeria Premier Football League.

The quartet confirmed their place at the Nigeria National League (NNL) Super Eight playoff on Wednesday.

Nasarawa United and El-Kanemi Warriors finished in first and second position respectively in the Northern Conference.

Nasarawa United, who defeated Sporting Supreme 2-1 in their last group game top the standings with nine points.

Read Also:Paris Olympic Games: Super Falcons Mentally, Physically Prepared To Face Brazil, Spain, Japan—Nnadozie

El-Kanemi claimed second position after a 4-1 victory over Sokoto United.

Beyond Limits and Ikorodu City picked the two spots in the Southern Conference.

Beyond Limits finished top of the table with seven points.

They defeated Inter Lagos 1-0 in their last group game.

Ikorodu City beat Madiba FC 2-0, to secure second promotion spot with five points.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en twee andere teams hebben onlangs hun promotie naar de Nigeria Professional Football League (NPFL) veiliggesteld tijdens de Nigeria National League (NNL) Playoffs. Deze prestatie markeert een belangrijke mijlpaal voor de clubs en hun fans, en betekent dat ze volgend seizoen zullen strijden op het hoogste niveau van het Nigeriaanse voetbal.

De NNL Playoffs zijn een cruciale fase in het promotieproces, waarin de beste teams uit de NNL het tegen elkaar opnemen om te bepalen welke clubs zullen promoveren naar de NPFL. De competitie is intens en de druk is hoog, maar Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en de andere twee teams wisten zich te onderscheiden en hun plaats in de NPFL veilig te stellen.

Voor Nasarawa United en El-Kanemi Warriors is de promotie een beloning voor hun harde werk en toewijding gedurende het seizoen. Beide clubs hebben een sterke reputatie in het Nigeriaanse voetbal en zullen ongetwijfeld een geduchte tegenstander zijn voor de andere teams in de NPFL. De fans van deze clubs zullen ongetwijfeld trots zijn op wat hun team heeft bereikt en zullen uitkijken naar het zien van hun favoriete spelers in actie op het hoogste niveau.

De andere twee teams die promotie hebben verdiend, hebben ook laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdagingen van de NPFL. Ze hebben bewezen dat ze kunnen concurreren met de beste teams in Nigeria en zullen ongetwijfeld proberen om indruk te maken in de competitie volgend seizoen.

De promotie van Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en de andere twee teams is niet alleen een prestatie voor de clubs zelf, maar ook voor het Nigeriaanse voetbal als geheel. Het laat zien dat er veel talent en potentieel is in de lagere divisies van het land en dat er veel clubs zijn die klaar zijn om te strijden op het hoogste niveau.

Al met al is de promotie van deze vier teams naar de NPFL een reden tot viering voor hun fans en een teken van wat er mogelijk is met hard werken, toewijding en vastberadenheid. We kijken uit naar wat ze kunnen bereiken in de NPFL en wensen hen veel succes in het komende seizoen.

Zoon wijst Fenerbahce af omdat geld niet belangrijk voor hem is Previous post Zoon wijst Fenerbahce af omdat geld niet belangrijk voor hem is
Mbappe nam de juiste beslissing om bij Real Madrid te tekenen - Pastore Next post Mbappe nam de juiste beslissing om bij Real Madrid te tekenen – Pastore