Mbappe nam de juiste beslissing om bij Real Madrid te tekenen – Pastore

Mbappe nam de juiste beslissing om bij Real Madrid te tekenen - Pastore

Former PSG star Javier Pastore hailed Kylian Mbappe’s decision to join Real Madrid.

Recall that the Argentine won titles with Mbappe at PSG.

However, Pastore, now retired and taking his coaching qualifications, told Marca that Mbappe has what it takes to bring more success to Real Madrid. 

Read Also: ‘Money Is Not Important To Me’ –Son Turns Down Fenerbahce

“He has marked an incredible time in the French League and at PSG.

“He has shown everything he is on the field and off. It’s time to take new directions, new experiences. He is a young boy who really wants to continue winning, to continue growing, so I wish him all the best. I was lucky to have him as a teammate and his growth makes me very happy.

“Real Madrid awaits him so we will wait for him in Madrid with open arms. It’s the best place.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kylian Mbappe heeft onlangs de voetbalwereld doen opschudden door zijn overstap naar Real Madrid aan te kondigen. De 22-jarige Franse superster heeft besloten om zijn carrière voort te zetten bij de Koninklijke, ondanks interesse van andere topclubs zoals Liverpool, Manchester City en Paris Saint-Germain.

Veel voetbalfans en experts zijn het erover eens dat Mbappe de juiste beslissing heeft genomen door voor Real Madrid te kiezen. De Spaanse grootmacht is een van de meest succesvolle clubs in de geschiedenis van het voetbal en heeft een rijke traditie van het aantrekken van wereldklasse spelers. Met spelers als Karim Benzema, Vinicius Junior en Luka Modric in de gelederen, zal Mbappe zeker in staat zijn om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het team.

Bovendien biedt Real Madrid Mbappe de kans om te spelen onder de legendarische coach Carlo Ancelotti. De Italiaanse trainer staat bekend om zijn tactische kennis en vermogen om het beste uit zijn spelers te halen. Onder zijn leiding zal Mbappe ongetwijfeld kunnen groeien en zich verder ontwikkelen als een van de beste spelers ter wereld.

Een ander belangrijk aspect van Mbappe’s beslissing om bij Real Madrid te tekenen is de kans om te spelen in de prestigieuze La Liga. De Spaanse competitie staat bekend om zijn technisch hoogstaand voetbal en intense rivaliteit tussen clubs als Barcelona, Atletico Madrid en Sevilla. Mbappe zal de kans krijgen om zichzelf te meten met de beste spelers ter wereld en zijn vaardigheden verder te verbeteren.

Tot slot biedt Real Madrid Mbappe de mogelijkheid om te strijden om prijzen op zowel nationaal als internationaal niveau. De club heeft een rijke geschiedenis van het winnen van trofeeën en zal er alles aan doen om Mbappe te helpen bij het behalen van succes. Met zijn talent en drive om te winnen, lijkt Mbappe goed op zijn plaats bij Real Madrid.

Al met al lijkt het erop dat Kylian Mbappe de juiste beslissing heeft genomen door bij Real Madrid te tekenen. Met de steun van een ervaren coach, de kans om te spelen in een topcompetitie en de mogelijkheid om prijzen te winnen, lijkt Mbappe klaar voor een succesvolle toekomst bij de Koninklijke.

Promotie naar NPFL veiliggesteld door Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en twee andere teams in NNL Playoffs. Previous post Promotie naar NPFL veiliggesteld door Nasarawa United, El-Kanemi Warriors en twee andere teams in NNL Playoffs.
Biggio traded to Dodgers in exchange for Fisher, Blue Jays announce Next post Biggio traded to Dodgers in exchange for Fisher, Blue Jays announce