Leicester City biedt Ndidi nieuw tweejarig contract aan.

Leicester City biedt Ndidi nieuw tweejarig contract aan.

Leicester City have offered Super Eagles midfielder Wilfred Ndidi a new two-year deal reports Completesports.com.

The Foxes are back in the Premier League after spending just one season in the Sky Bet Championship.

The former Premier League champions are desperate to keep Ndidi.

The 27-year-old is currently in talks with Leicester City over a new contract.

Read Also:My Decision To Join Saudi League Was Purely For Football –Koulibaly

According to Leicester Mercury, the Foxes want the player to stay for at the King Power Stadium for another years.

However, the financial details of the new deal offered to the defensive midfielder was not disclosed.

Ndidi linked up with Leicester from Belgian Pro League outfit, KRC Genk for a reported £15m in 2017.

He has made 273 appearances across all competitions, scoring 17 goals and making 17 assists.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Leicester City heeft onlangs Wilfred Ndidi een nieuw tweejarig contract aangeboden, wat aangeeft hoe belangrijk de club de Nigeriaanse middenvelder beschouwt voor hun toekomstplannen.

Ndidi, die in 2017 van Racing Genk naar Leicester City kwam, heeft sindsdien een cruciale rol gespeeld in het team van manager Brendan Rodgers. Zijn sterke verdedigende kwaliteiten en vermogen om het middenveld te domineren hebben hem tot een van de meest gewaardeerde spelers van de club gemaakt.

Het nieuwe contract dat Ndidi is aangeboden, is een teken van waardering voor zijn prestaties en zijn toewijding aan Leicester City. Het stelt hem in staat om zijn verblijf bij de club te verlengen en zich verder te ontwikkelen onder de begeleiding van Rodgers en zijn staf.

Ndidi zelf heeft laten weten dat hij erg blij is met het aanbod van Leicester City en dat hij graag zijn toekomst aan de club wil verbinden. Hij gelooft dat de club op de goede weg is en dat er nog veel successen te behalen zijn.

Voor Leicester City is het behouden van Ndidi een belangrijke stap in het versterken van het team en het nastreven van hun ambities in zowel de Premier League als Europese competities. Met Ndidi aan boord kunnen ze blijven bouwen aan een team dat in staat is om te concurreren met de beste clubs in Engeland en daarbuiten.

Al met al is het nieuwe contract voor Ndidi een positieve ontwikkeling voor zowel de speler als de club. Het laat zien dat Leicester City vastbesloten is om hun sterkste spelers te behouden en te investeren in een succesvolle toekomst.

Nieuwste toegang tot SBOBET, live voetbalresultaten, registratie, mobiele AUTO. Previous post Nieuwste toegang tot SBOBET, live voetbalresultaten, registratie, mobiele AUTO.
Top 5 Gemakkelijk te winnen gokautomaten op de beste populaire websites in 2024 Next post Top 5 Gemakkelijk te winnen gokautomaten op de beste populaire websites in 2024