2026 WK-kwalificatie: We zullen spelen voor een overwinning tegen de Super Eagles – Rohr

2026 WK-kwalificatie: We zullen spelen voor een overwinning tegen de Super Eagles - Rohr

Benin Republic head coach Gernot Rohr says his side will go into Monday’s clash with the Super Eagles as underdogs but they will target a win.

Benin Republic will host the Eagles in Abidjan, Côte d’Ivoire, on matchday 4 of the 2026 FIFA World Cup qualifiers.

Rohr’s side will go into the fixture on the back of a 1-0 win against Rwanda which place them in third place on four points.

For the Eagles, they are yet to record a win after drawing all their three games and are in fifth place.

Looking ahead to the game, Rohr said I. His pre-match press conference:”Nigeria is a great team. We are the underdogs but we will play tomorrow to win.”

Rohr was in charge of the Eagles from 2016 to 2021 and qualified them for the 2019 and 2021 AFCONs.

He led the team to a third-placed finish in 2019 but was sacked just few weeks before the start of the AFCON 2021.

Also, he qualified the Eagles for the 2018 FIFA World Cup in Russia.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Het Wereldkampioenschap voetbal is een van de meest prestigieuze sportevenementen ter wereld en elke nationale ploeg droomt ervan om deel te nemen en te strijden voor de titel. In 2026 zal het WK plaatsvinden in Canada, Mexico en de Verenigde Staten en landen over de hele wereld zijn al begonnen met hun kwalificatiewedstrijden om een plek op het toernooi te veroveren.

Een van de teams die zich momenteel in de kwalificatiefase bevindt, is Nigeria, ook wel bekend als de Super Eagles. Het team heeft een rijke voetbalgeschiedenis en heeft in het verleden indrukwekkende prestaties geleverd op het WK. Onder leiding van bondscoach Gernot Rohr zijn de Super Eagles vastbesloten om zich te kwalificeren voor het WK 2026 en een sterke indruk achter te laten.

Rohr heeft aangegeven dat hij gelooft in het potentieel van zijn team en dat ze zullen spelen voor een overwinning in elke wedstrijd die ze spelen. Hij heeft benadrukt dat Nigeria een van de beste teams van Afrika is en dat ze klaar zijn om zich te meten met de beste teams ter wereld op het WK.

De kwalificatiewedstrijden zullen niet gemakkelijk zijn, aangezien Nigeria zal moeten strijden tegen andere sterke teams uit Afrika om een plek op het WK te veroveren. Maar met spelers als Victor Osimhen, Wilfred Ndidi en Alex Iwobi in het team, hebben de Super Eagles zeker het talent en de vaardigheden om succesvol te zijn.

Fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Nigeria op het WK 2026 en zijn enthousiast om te zien hoe ze het zullen doen tegen andere topnationale teams. Met Rohr aan het roer en een getalenteerd team op het veld, is er alle reden om optimistisch te zijn over de kansen van Nigeria op het toernooi.

Al met al belooft de kwalificatie voor het WK 2026 een spannende reis te worden voor Nigeria en hun fans. Met vastberadenheid, talent en teamwork kunnen de Super Eagles hopelijk een sterke indruk achterlaten en misschien zelfs geschiedenis schrijven op het grootste podium van het voetbal.

Max Verstappen achieves his 60th Formula 1 victory with third consecutive win at Canadian Grand Prix Previous post Max Verstappen achieves his 60th Formula 1 victory with third consecutive win at Canadian Grand Prix
Adeshina vestigt nieuw hoogspringrecord en kwalificeert zich voor de Olympische Spelen in Parijs Next post Adeshina vestigt nieuw hoogspringrecord en kwalificeert zich voor de Olympische Spelen in Parijs